Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwer Mt2 20 Gb

panina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ze pliki serwerowe sa w tej postaci , sa one w necie a wygladaja one nastepuja

http://s4.directupload.net/file/d/1890/f7c5e3sx_jpg.htm

ja posiadam czesc bez sql bo nie udalo sie zdobyc , gameplaya nagralem zobaczcie jak szybko sie loguje i jakie postaci mozna miec ale bez php nie dziala status postaci

http://www.youtube.com/watch?v=VyhABhIAmP4

ubda1202.gif
Opublikowano

też ci mogę dać ss plików serwerowych z niemieckiego forum i wbic na linuxie na jakis priv masz jakies dowody że to ty go postawiłeś ??

29105455.jpg
Opublikowano

jeszce kwestia 2-3 miesiecy zeby powstal jako taki polski priv serw ale , trzeba naprawde konkretne lacze i konkretny sprzet , bez kasy nie da sie nic zrobic taka prawda

trzeba kupic mniej wiecej taki komp

Quad 4 x 4Ghz Intel , moze byc Core i7 lub jakis starszy

8 GB RAM

HDD starczy jakas 200 GB oby byl szybki tzn 10 000 rpm

mozna odpalic na windowsie ale musi byc na VMware linux jakis , nie musi byc chyba FreeBSD , starczy jakikolwiek linux z serwerem

no i lacze baaardzo szybkie , ktos z was mialby mozliwosc zorganizowania takiego serwera , co do samych plikow to mozna zalozyc temat i pisac ktore party kto ma albo sprawdzac czesto w googlach mozna trafoic na caly pack

ubda1202.gif
Opublikowano

ale wy pitolicie, jedna podaje parametry kompa, drugi ma neta 8 mb/s i co myslicie niby ze to wystarczy na publiczny server? na 8mb necie to sobie mozesz postawic serv na max 30 osob...

dzieci nie wiecie w ogole o co chodzi a serv chcecie stawiac... po co w ogole ten temat? pewnie jeden z drugim serv w domu bedziecie stawiac...

//Edit:

zeby nie przeciazac Waszych domowych kompow i lacz, poczytajcie troche o dedykach (w google "serwer dedykowany")...

Opublikowano

Do tego trzeba miec co najmniej 500mb/s neta xDD bo jak 8mb/s neta na 30 osob wiec trzeba byc naprawde prO .. ;] a co do tego 500mb/s to nie wiem czy wogole taki jest xD

Opublikowano

ja mam server ale słabo z łączem

edit

up nieprawda ja serwa z mu online miałem i prąd na nim mi wychodził 200/300zł chodził 24h na dobe 7dni w tygodniu

to sie tylko tak wydaje ze duzo kosztuje a naprawde to nikłe wydatki

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

up a ty blysnalestym postem noobie ?

sry za oftop ale zal sie robi jak sie czyta takie kurwa komentarze tych tepych neokidow jak Ecolusik12

Opublikowano

Ehh.. HolyWar .. Poprostu mi cie żal .. uwierzyłeś temu noobowi ze zalozyl serva ? NIE Wiec ja mam racje to sie zamknij

Edit

i kto ci powiedzial ze ja tamtym postem chcialem zablysnac ? ;]

Opublikowano

haha:D u mnie w technikum informatycznym jest net 2gb dzielony na cała szkołe jeden sprawny informatyk ktory sie włamie na server szkoły i postawi server metina i bedzie gites gwarantuje ze sie nawet nie skapna:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...