Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ziggs nadaje się na rankedy?

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co w temacie.

Bardzo mnie to ciekawi iz chciałbym aby ziggs był mojim mainem ale jak juz mam wybierać maina to musi on byc także na rankedy.

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Rankedy ? Niee , Według mnie jest bardzo papierowy, słaby system escape + według mnie słabe ganki. Jestem na NIE. Choć to tylko moje zdanie.

Opublikowano

Ja... Słaby system escape? Słabe ganki? Spierdalaj grać te normale. Chociaż na rankedy i tak się nie nadaje.

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

lol..

Postać jak postać. Czemu ma się nie nadawać?

Jeśli lubisz nim grać i coś ci wychodzi to możesz śmiało grać te rankedy.

Opublikowano

Ziggs na blue jedzie prawie każdego na midzie, ale ganki jeśli spudłujemy czymkolwiek są failem - i tu jest problem. Bez blue ziggs musi się bronić i to mocno... Ahri tak czy tak go zjada na combo, w teamfightach jego ulti jest nieocenione, rzucamy wszystkie skille i naprawdę mamy duży dmg ale... Nie zawsze da się robić rush do rabadona. Właściwie to chyba nigdy. A tu ziggs traci, czym szybciej rabadon tym lepiej, a czasem potrzebny abyssal/rylai/roa wcześniej i co wtedy? No wtedy mamy za mały dmg jak na castera i jest źle. Osobiście lubię ziggsem grać bo jest śmieszny, ale nic poważnego nim nie tworzę, może po prostu nie umiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...