Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayU Allegro problem

Music World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem.

Na allegro sprzedałem kiedyś konto i mam 100zł w PayU. Dałem zeby wypłaciło mi na konto bankowe, lecz niewiem jak ale została transakcja anulowana i teraz mam przy danych do wypłaty wpisać numer ostatniej oferty kupna czy coś takiego. Szukałem i nie mam tego nr i tam pisze że jak nie ma się to trzeba wydrukować jakiś druczek i wypełnić go. Wyjaśni mi ktoś o co chodzi z tym ?

fs_pc.png

Opublikowano

Trzeba było sobie od razu zrobić przelew, a nie trzymać na PayU ... Poza tym nie zapoznałeś się z zasadami allegro i zasadami płatności PayU.

Pogratulować głupoty.

jqeuR.png

Opublikowano

Gratuluje, przed sprzedawaniem czegoś skonfiguruj swoje konto a potem wylewaj swoje płacze. Gz głupoty :P

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

W ogóle skonfigurowałes swoje konto PayU ? Podaleś nr konta, swoje dane itd. ? Czy po prostu zaznaczyłes to jako metode płatności ...

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

To albo sam przez przypadek anulowałeś albo jakieś niezgodności wystąpiły

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...