Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Twitch Build

Bambo:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weź sobie porównaj tuty na tym forum, które są dobrze ocenianie do twojego czegoś(tutem tego nie nazwę). Następnie sobie odpowiedź czy możesz liczyć na wyrozumiałość, o którą tak prosiłeś. Tu prawie nic nie ma, a jak już jest to źle.

Opublikowano

Gdzie frozen mallet? Gdzie jakis armor? IE na poczatku zaraz po butach? Kupę atk speeda a lifesteal dopiero w poznym late? Gdzie masterki? Gdzie runy?

Dzięki za uwagę , to mój pierwszyporadnik więc proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam.

Ok.

,,Pierwszy poradnik'' - po 1. to nie jest tutorial tylko troll build, po 2. jesli pierwszy to juz nie pisz więcej.

,,Proszę o wyrozumiałość'' - jak tu być wyrozumiałym? Zagrałes tym troll champem 3 razy na normalach tym buildem i myślisz ze jest dobry. Normale to ja moge wygrywać Soraką AD.

Opublikowano

nie polecam korzystania z tego poradnika gdyz idac na linie twitchem jestesmy skazani na porazke, a budujac te itemy gdzie grasz z normalnymi ludzmi bedziesz ginac w 0,5s majac przy tym 0 dmg

Jedyny sluszny build na twitcha na linie to Mobility Boots/Berserkery->2 dorany->Infinity Edge->Phantom Dancer->Vampiric Scepter->Last Whisper->BloodThrister i wtedy mozna jako 6 item Frozen Mallet/Guardian Angel/BlooodThrister/Phantom Dance

Jezeli idziemy do jungli to spelle smite i exhaust mozna zaczac z doran blade/butami i 3 potami/armor i 5 potow potem skladamy boots of mobility->lantern>i reszte tak jak na linii czyli Infinity Edge->Phantom Dancer->Vampiric Scepter->Last Whisper->BloodThrister i wtedy mozna jako 6 item Frozen Mallet/Guardian Angel/BlooodThrister/Phantom Dance

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Robienie Twitcha pod glass cannona jest bezsensu... Tym bardziej według tego buildu.

Masz 0 przebicia - wystarczy złożyć armor i już nic nie zrobisz.

0 survi - Wukong ma Cie na 2-4 hity.

buty tabi - nadal będziesz je składać takiemu teamowi: Solo top: Vlad Jungle: Fiddle Mid: Ahri Bot: AD Kennen + Sona?

Opublikowano

Dobra ogarnijcie sie. Jakos ja takim buildem gram i daje rade. Mogę wrzucic film jesli chcecie z mojej gry. I do kolegi ktory pisal ze zagralem 2 razy na poczatkujacym : ogarnij sie bo normalnie gram z ludzmi i wygrywam. A jak tak zbuduje twitcha to zabieram po 1/3 , 1/4 hp bohaterowi chyba ze tank to na 5 strzlow idzie. Jak prosiliscie nie bede wiecej pisal bo widze ze tu sami idioci na tym forum. Dziekuje temat do zamkniecia. I jak widze te wasze nedzne buildy w grze to mi sie plakac chce jak twitch feeduje raz po razie. Próbowal ktorys z was grac takim buildem ?? Pozdrawiam ...

Opublikowano

Dobra ogarnijcie sie. Jakos ja takim buildem gram i daje rade. Mogę wrzucic film jesli chcecie z mojej gry. I do kolegi ktory pisal ze zagralem 2 razy na poczatkujacym : ogarnij sie bo normalnie gram z ludzmi i wygrywam. A jak tak zbuduje twitcha to zabieram po 1/3 , 1/4 hp bohaterowi chyba ze tank to na 5 strzlow idzie. Jak prosiliscie nie bede wiecej pisal bo widze ze tu sami idioci na tym forum. Dziekuje temat do zamkniecia. I jak widze te wasze nedzne buildy w grze to mi sie plakac chce jak twitch feeduje raz po razie. Próbowal ktorys z was grac takim buildem ?? Pozdrawiam ...

Powiedzieli ci prawde a ty placzesz...

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...