Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bug z m26 mass

m_smok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, znalazłem w internecie ciekawego buga z m26 mass, czyli z tą dopinaną strzelbą dla szturmowca. O co chodzi? O to, że kiedy będziemy mieć odpowiednią broń i odpowiednie dodatki do niej broń ta będzie mogła zadawać nawet 408 punktów obrażeń! Dobra, a teraz przejdźmy do konkretów, będziemy potrzebowali broni o nazwie G3A3, (może być też M16A3, jednak wtedy maksymalne obrażenia będą słabsze, a dokładniej będą wynosić 300 punktów) i dwóch dodatków do niej, czyli ciężkiej lufy i szyny montażowej (celownik może być obojętnie jaki). Teraz wystarczy wypróbować i cieszyć się niezłymi fragami :D UWAGA: Bug działa z zwykłym m26 mass i z strzałkowym, a ja bardziej polecam właśnie strzałkowy, bo ma większy zasięg (zabija 1 strzałem gdzieś do 50 metrów na normalu, zwykły śrutowy gdzieś tak do 20 metrów). Miłego grania :)

Opublikowano

chyba używać :>

Ciekawy bug :D Może tak napiszecie kiedy go naprawią D:

@edit

Nie działa...

Człowiek na normalu powinien zginąć na 1 strzał tak? Bo mi na conajmniej 2 ale to działa jak normalny shotgun

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Mi na normalu tak wbiło: 1 strzał - 5 killi pod rząd, a na HC 1 strzał i mi się udało 12 kili, jak szturmowali na punkt na bazarze. Broń G3A3

Opublikowano

pisze że można używać M16A3 więc tego używałem

Opublikowano

ale serio działa to?

Opublikowano

Tego jest od chuja w internecie, już tak się rozsiało że....

@Up no raczej, G3A3 Cięzka lufa i szyna montażowa i dwa hity za daleka (jak hs to 1 hit) i jeden hit z bliska

OndteAw.png
Opublikowano

Napisałem kilka zdań i odrazu skopiowałem... Napisałem, że błąd ten znalazłem w internecie, ale ten poradnik napisałem sam.

Opublikowano

Heh, właśnie był mini patch który mial to poprawić, a zmienił kilka innych rzeczy, a tego nie xD Działa to na karzdej mapce.

Opublikowano

Heh, właśnie był mini patch który mial to poprawić, a zmienił kilka innych rzeczy, a tego nie xD Działa to na karzdej mapce.

"karzdej" mapce B)

Mi ten Bug nie działa. Trafiam kogoś raz (10 metrów), wyskakuje na celowniku że trafiłem a i tak mnie zabił :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...