Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Modern Warfare 3

noopr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam kod na BF3, kupiłem nowy komputer i dostałem gratis do karty graficznej ale wydaje mi się że MW3 jest lepsze, chcę ten kod sprzedać i kupić MW3 tylko nie wiem czy jest sens chciałbym pograć sobie troche na piracie. Tylko czy się da na piracie pograć w Multiplayer słyszałęm że kiedyś się dało da się teraz?Czy może lepszy BF3 jak sądzicie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

MW 3 lepsze BF 3 tylko na grafike stawia ..... A w MW 3 jak masz minimalne wymagania to będziesz zapiep**ał tzn gra ci pójdzie. Bardziej podoba mi się seria COD ale BF 3 też mam :)

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Spoko ale czy da się przez internet zagrać w MW3. Mam bardzo mocnego kompa wydaje mi się że BF3 na maksymalnych ładnie będzie śmigał.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja posiadam i Bf3 i mw3 ale Jestem za battlefieldem. Gra sie zespolowo i fajniejsze efekty a mw3 jak kazde inne call of duty.

3478hug.jpg
Opublikowano

Dodam tylko że możesz spróbować w akcjach free to play gdzie z reguły weekend można zagrać w mw3 za free , multi też (np: w tym weekendzie tak było)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...