Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ECC 5.2

Bombs1ght

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem, że jest milion wątków, postów itp. na ten temat ale siedząc cały dzień i szperając po necie nie uzyskałem żadnej pomocy. Otóż mój problem jest następujący. Ściągnąłem ECC 5.2, wszystkie te frameworki itp., tysiąc rodzajów non steama i miliard patchów i gdy wejde do gry to wszystko jest ok, widac menu ecc itp. ale oddam jeden strzał i kaput. Zawiecha cs, ctrl+alt+delete i koniec. Uruchamiałem w trybie zgodności ze wszystkim, jako administrator oczywiście i dalej nic. Kiedyś wszystko śmigało bez problemów na wersji non steama v32.1 a teraz za cholere nie mogę nic zdziałać. Mam nadzieje, że znajdzie się jakaś kompetentna osoba i pomoże mi rozwiązać ten problem. Z tego co czytałem to wiele osób mimo dużego zainteresowania w tym temacie nie może uzyskać jakiejs sensownej pomocy. Oby ten temat był w pewnym sensie przyjęty na poważnie i obejdzie się bez bezsensownego spamu. Jeżeli temat założyłem w złym miejscu to przepraszam i proszę o przeniesienie. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam:)

Opublikowano

Bo masz jakąś funkcje na "0" (nie pamiętam jaką)

Gdy masz na 0 to będzie się zacinać.

Próbuj wszystko na 1 aż dojdziesz.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

WIELKIE dzięki. Cały dzień się męczyłem a wystarczyło tutaj napisać :) Jeszcze jakby ktoś chciał podesłać jako takie ustawienie na najlepszego aima to byłbym mega wdzięczny. Pozdrawiam.

Opublikowano

To bardzo ważne

Masz v23 czy v32

Na v23 tylko będzie działać.

Jak chcesz link do cs v7 i patch v23 pisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...