Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawa sprawa. Ban!

Cigarette ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jest problem dziwny problem.

Nie grałem w WarRocka 3-4 miesiące i wczoraj sobie wchodzę i patrze, że konto jest zbanowane. Nie wiem o co chodzi, bo nie grałem na hackach już od 2 lat i to nie na tym koncie... Może macie jakieś porady czy coś.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

A hackowałeś na tym koncie ?

Jeżeli nawet używałeś hacków 2lata temu to się nie dziw ;p

A jak nie używałeś to pozostaje tylko ticket

W tym wypadku to będzie :

Im writing connection with my banned account. Last time when i was playing " tutaj data"

everything was ok, but today i was trying login in. I saw a massage : "Your Account has been

blocked". I have it iced, it is mistake. Check this please, and return my acc back. I put out

a lot of money into this game : "Tutaj możecie dodać dowody zakupów". Im going to still play if you unlock my character. Answer as soon as possible, please.

Your faithfully

"nick"

by Grasu

@down

Nie mogę się z tobą zgodzić :)

Jeśli nawet hackowałeś w ch*j wie ile temu to i tak ci mogą dać bana ;)

Opublikowano

ze tak powiem g*wno prawda jak hackowal np z 5 miechow temu to mu moga naskakac kolo d*py...

zapamietywanie logow to jakis 1 miesiac. jak teraz uzyjesz np gpsa i pograsz na nim z 2-3h i za 1 miecha wejdziesz i nie bedziesz mial banana, to gonie dostaniesz za tego gpsa ktorego uzywales np. 2 miechy temu... musiales za cos innego dostac mogles napisac np g1-admin-mathias ktos robi ss wysyla a ty masz banana. mogles dostac za bugi... jest wiele rzeczy za ktore mozna dostac bana ale napewno nie dostales bana bo hackowales jakies 5 miechow temu...

Opublikowano

ze tak powiem g*wno prawda jak hackowal np z 5 miechow temu to mu moga naskakac kolo d*py...

zapamietywanie logow to jakis 1 miesiac. jak teraz uzyjesz np gpsa i pograsz na nim z 2-3h i za 1 miecha wejdziesz i nie bedziesz mial banana, to gonie dostaniesz za tego gpsa ktorego uzywales np. 2 miechy temu... musiales za cos innego dostac mogles napisac np g1-admin-mathias ktos robi ss wysyla a ty masz banana. mogles dostac za bugi... jest wiele rzeczy za ktore mozna dostac bana ale napewno nie dostales bana bo hackowales jakies 5 miechow temu...

Jak nie wiesz to nie pisz glupot...Nawet jak 2 lata temu hackowal to teraz moze dostac za to bana.

@top

Ostatnio byly masowe bany i pewnie w ten czas Cie zbanowali.Nie uzywales zadnych wspomagaczy?Dinarboty itp... Moze warbot?

Zostaje tylko napisac ticketa.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Nie używałem hacków na 55 lvl. omg Wiem za co się dostaje bany itp. mam duże doświadczenie w tej grze ale napisałem ten temat, bo myślałem że były jakieś mass bany czy coś prze te 3 miesiące. I może jest jakiś sposób żeby z tego powodu odbanować konto. Ale widzę, że dzieci wolą nabić posty typu (jak używałeś 40 lat temu hacków to mogłeś dostać za to bana) i to wszystko z ich pomocy. Widzę, że nie można tutaj doprosić się o normalną pomoc. Więc proszę zamknąć aby uniknąć spamu przez dzieci.

Pozdrawiam, Mathias.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...