Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Rangi

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam do Was pytanie dot , rang . Dziwi mnie pewna sprawa , otóż czytałem , ze rangę dostaje się co 16k zadanego dmg . Jak to jest , że na mando mam level 24 , i V rangę , a na gunnerku level 22 rangę prawie VIII ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Też mnie to zastanawia/ło.

Pamiętaj, że tu chodzi o zadany dmg, także można to tłumaczyć mniej więcej tak:

Mando zdobywasz expa głównie za zadany dmg (strzały), sold leczenie, gunner hs etc. Z mando zawsze tak było.

Opublikowano

Bardzo dziwna sprawa , na mando głównie zabijam TT , może to z tego powodu .Myślę też ,że jest to trochę zbugowane , bo jest to bardzo nie równe . I pewnie też liczy się ile grało się na mapkach z rakietami , bo przecież tam można mieć i 1.5k expa bez zabijania , chodź ja nigdy nie farmiłem .Podliczyłem ile h byłem na mapkach na których mogą być rakiety i na gunnerku wyszło ~13,5h a na mando ~16.5h . + jeszcze z mojego profilu wynika ,że TT zabiłem 1122 osoby , lecz to chyba trochę zle jest , ponieważ 1/3 moich killow podczas gry to zabicia TT :D Może koszenie samochodem jest dodawane do pistoletu albo broni ? Nie wiem .

Opublikowano

Proste, guner biega i zadaje obrażenia a mando zabija ale zadaje mniej obrażeń. Czyli mando jest skuteczny ale zadaje mniej obrażeń od mniej skutecznego gunera

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Co ty pierdolisz , mando zadaje mniejsze obrażenia ? Punkty są za obrażenia , ja na mando mam często dużo więcej pkt od gunnera , czyli min obrażeń .

Down: dobrze zakończmy to , to do niczego nie prowadzi .... zabijając 1vs1 np 20 osób , gunnerem i mando , ilość punktów będzie taka sama .

Opublikowano

Stary nie możliwe żebyś nożem zdał tyle obrażeń co lmg nie pierdziel głupot tylko się doucz :), poza tym punkty to nie tylko dmg, a także przejmowanie punktów, przenoszenie flag i za h.m.

@edit dobrze ja wiem swoje ty wiesz swoje, tyle że na mando ranga rośnie najwolniej

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Troszkę poczytałem i doszedłem do wniosku, że cały czas mieszałem pojęcia.

Z dyskusji na oficjalnym forum wynika, że aby zdobyć kolejną rangę trzeba trafić 16k strzałów, nie zadać 16k dmg. To wszystko by tłumaczyło.

Temat:

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/archive/index.php/thread-220585.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...