Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Volibear vs. LeeSin +ew.Varus

Losiu_Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm jeszcze varusem nie można pograć na PBE a co do tych 2 postaci to voli to tank jeżeli lubisz tankami grać to weź jego a jak chcesz jungle/line/offtank to weź lee.

Sygnapng_rwrsena.png

Opublikowano

@up eh,,, mówię, że się da, sam nim grałem dziś rano -.- jest on jako Darmowy. Grałem nim nie był zły ale może jakiś wad nie zauważyłem bo tylko 15min nim gralem

fs.png

Opublikowano

Da się już grać Varusem... od dziś darmowy..i ogólnie od dziś da się grać... ja ci akurat o nim nic nie powiem.... Bo mi lol nie działą i mi nikt nie potrafi pomóc =D.

Lee sin - udane ganki... (gdy trafi z q) na małych lv. gank = kill..... Osłonka... Nie ma many. (dobry też na solo)... dobr ylate, itp

Volibear - Dobry tank. jako jungler też nie najgorszy... W late game wymiata.. Duży dmg. z "W" nie ma żadnych przelicnzików o ile się nie myle ;<. Ale moge sięmylić więc tylko itemki na hp.

Mam lee sina, teraz właśnie myśle nad kupieniem volibeara.. Co ci tu polecić... nwm =/.

Jak sięlee sinem potrafi grać... a ja nie potrafie nim to wymiata.. voli tak samo =<

więc nwm.

beznazwy3mg.png
Opublikowano

Volibear jungla lub solo.

Bardzo dobry tank.

Lee również jungla lub solo.

Ma prostsze ganki niż voli, lecz nie jest tak tankowaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...