mastes11 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Czemu jak spachowalem priva próbuje się zalogować i pisze Niewłaściwa wersja clienta Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNlSHER Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 a podmieniłeś pliki co były w patchu ? i czy sciągłeś dobrego patcha bo jak ty masz lc ep3 a ty sciągłeś ep 2 to nie pujdzie . Sry za ortografie. Pomogłem daj Like ___________________________________________________________________________Tępić lamusów i frajerów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastes11 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Tak zrobiłem tak ja mówisz a server to mysterylastchaos ep3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastes11 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 zrobiłem wszystko od nowa i nadal tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.