Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Graficzny nick na JutJubie

Twistekxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema

Mam pytanie jak mieć graficzny nick na YouTube ?,

taki jak np:

zamiast nicku: MinecraftPL jest CTSG na graficznym tle.

Są jakieś wymagania ?, duża liczba widzów, wyświetleń itp ?

Szukałem w google chyba z 20-30 min ale nic.

XPA9.png

Opublikowano

Nie zgodze się :P. 1000 widzów? To dostaniesz partnera, tylko od jakieś dupnej firmy i pewnie nawet loga do tła nie udostępni, nie mówiąc o tym :P. A więc 20/30 tys. widzów i masz to jak w banku ;)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Jedna firma? To chyba ty pierd*****... Dobrze znana ,,Pomarańczka" (Która na szczęście nie funkcjonuje), Machinima - nie tylko YouTube... A skąd wiesz, że PtakOnline ma partnerstwo? Jak już AdSense, a to nie jest żaden rodzaj partnerstwa. Zarabia marne grosze, za wyświetlenia reklam...

13759664181.jpg

Opublikowano

Wcale nie jest jedna firma. I to jest prawda, ze mniej popularne kanały (mniej widzow) dostaja partnera od chujowej firmy. Najlepiej jest miec za parntera samo google, ale inne firmy tez moga miec. Sam widzialem ludzi z -500 widzow i partner. A jak ma sie widow od chuja (400k) i partnera od Google ma sie na 100% a do tego jeszcze masz na opacenie rachunkow, mieszkania i zycie, wiec ? Jakbys mial kanal machinima jako 1 osoba bys byl bogaty jak wojewodzki.

Opublikowano

Great White - Partnera? Nie wierze... Tak jak pisałem - AdSense... Ja AdSense mam na moim koncie, wprawdzie nie włączone ale wyświetlone... A tam mam 0 widzów ;x

13759664181.jpg

Opublikowano

Ja na kanale tez moglem miec adsense (ok 20 widzow) tylko ze jakbys pewnie wyslal prosbe to by napisali ze kanal nie cieszy sie popularnoscia.

Opublikowano

Partnera to się ma nawet od 700 widzów i nie od jakiś lipnych firm od Machinima widziałem na zagranicznym kanale gościu miał 728 widzów chyba ale miał za to dość popularne filmiki ... i partner był teraz partnera każdy może dostać ... tylko musi robić coś ciekawego ...

Opublikowano

LUDZIE to zależy od wyświetleń, wystarczy napisać petycję do youtube i oni ci odpowiedzą czy nadajesz się czy nie... Partner youtube jest to specjalne konto reżyserskie , dające dodatkowe możliwości oraz możliwość wyświetlania reklam w swoich filmach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...