xxXdywanXxx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Da się jakoś odzyskać profil? Bo nie chcę odblokowywać wszystkiego i wbijać lvl od nowa. Chodzi tu dokładniej, że mam nowego kompa i czy da się jakoś przenieść to wszystko ze starego? Jakby co to napiszcie jaki folder lub plik mam przenieść z starego kompa na nowy. Sory za składnię zdań, ale piszę na szybko Odnośnik do komentarza
EviLeX Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 nie wiem czy dobrze pisze,ale może trzeba przenieść z starego kompa folder players z folderu z zainstalowaną grą. Odnośnik do komentarza
MatiPLX Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Tak. Można. Kopiujesz stary folder, Włączasz Cod na nowym kompie,robisz profil, o tej samej nazwie, i wrzucasz pliki z starego do nowego folderu, powinno ładnie działać. Lubisz Anime i Mangę ta grupa jest dla Ciebie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.