loordofdeath Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam! Czemu gdy dokonuję jakiś zmian na świecie w pliku "htdocs\serwer_3\include\config.php" to potem na danym świecie tracę polskie znaki? Odnośnik do komentarza
Sir Roland Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Edytuj silnik w notepad++ a nie w notatniku, osobiście używam notepad++ i nie mam takich błędów :P Odnośnik do komentarza
kubica2132 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dokładnie,notepad ++ jest od takich rzeczy . Ja też używam notepada,i nie mam żadnych błędów ;p Odnośnik do komentarza
loordofdeath Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 czyli teraz muszę skasować "htdocs\serwer_3\include\config.php" i wypakować standardowy z paczki RAR z silnikiem żeby wszystko powróciło do normy? dopisek: Ściągnąłem notepad i teraz wszystko działa jak należy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.