Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trainer

skill97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie do graczy korzystających / testujących trainera , obojętnie jaką wersję

Otóż chodzi mi o to , że gdy aktywuje :

Shift+f1

oraz

Shift +f2

To mam to pseudo nitro na lewym shifcie , wszystko super , jest ekstra , zwiększa rozpęd, maksymalną prędkość (nawet ponad 400km/h :) ) ale problem polega na tym , że w niektórych samochodach :

lancer evo IX , volkswagen r32 , nie zwiększa się max prędkość .. dalej jest 230-240 km/h

Czy da się to zmienić ?

Jeśli chodzi o car changer , ma ktoś DZIAŁAJĄCEGO ? Czy po aktualizacji nie ma już changerów ?

P.S. nie używam trainera do wyścigów , tylko do policji w singlu , a chcę szybszego lancera . Proszę o pomoc :(

Opublikowano

W sprawie trainera to tak niektóre auta mają blokady,dlatego nie zwiększa się prędkość maxymalna m.in nie ma obejścia.Jeśli chodzi o car changer to na obecną chwilę można zapomnieć gdyż z nfs-a wprowadzili nowe zabezpieczenia oraz pozmieniali listę samochodów "ID",dlatego też i stare wersje car changer działać nie będą,a kiedy będzie nowa wersja nie wiadomo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...