Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M416 & VICTOR

Antszej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

można grać m416 na victorze?niektorzy muwią mi ze nie niekturzy ze moge

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Specjalista
Opublikowano

to zależy od elite i od zasad

co grasz? na SnD jest niedopuszczalne

na eli pro i innych trybach można

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Wiesz móc to możesz ale jak tą broń zmodyfikujesz to jest prawie jak CQB i często wywalają na SD, polecam G36E lub M4A1

Opublikowano

Można. CQB szczególnie jest mile widziane na roomach "MixPOL" Jak tam masz tą broń to jesteś "Pro KoX" :)

Opublikowano

hasło dópa

Można. CQB szczególnie jest mile widziane na roomach "MixPOL" Jak tam masz tą broń to jesteś "Pro KoX" :)

Chyba żartujesz :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

hasło dópa

Chyba żartujesz :)

No Troszeczke :)

ps. Lepiej jak jesteś w brawo bierz smg i rashuj na snd..

Opublikowano

No Troszeczke :)

ps. Lepiej jak jesteś w brawo bierz smg i rashuj na snd..

Tak i co jeszcze. A jak jesteś w bravo to camp i podkładaj bomby. xD

Słuchaj go lub tego co ja ci napisałem to na 100% będziesz najlepszym graczem. Przeczytaj tut. Niedawno był. Zasady SnD na Victor.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Bywalec
Opublikowano

Co do CQB to jest ono celne jak snajpa :D

Ale jan też tego nie rozumiem bo M4 z którym można grać jest takie samo

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

M416 jest dużo razy lepsze bo wczoraj testowałem ulepszonego i m416 cqb,m17 combat,m4a1,

Testowane na -10% obrony +10Speed

W Klatkę:

m417 - combat: 3strzaly

m416 cqb - po 3 strzałach 8-10 hp

m416 - po 3 strzałach 1-3hp

a co do odrzutu m416 cqb macha na lewo i prawo a m416 wali trochę do góry i potem cały czas w pkt...

Według mnie m416 to najlepsza broń Ar i żałuje że kupiłem m417 combat ! :(

Szczerze zaskoczyło mnie to !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Ta Pba Ty to się wypowiadaj na temat gry na Viktorze ...

mam ci przypomnieć jak latałeś z krową na Rattlu (SnD) ? Więc proszę swoje ''daremne'' odpowiedzi zostaw dla siebie

co do skiby to nierób sb z niego żartów bo potem pełen nadziei wejdzie na MixPola i będzie kolejny nub do kiknięcia <_<

Jeśli chcesz zacząć grać MixPola (bo widzę że nowy bo nie znasz pw :huh: ) to najlepiej na początek weź broń z małym recoilem

ale nie OP!!! Najlepiej wybierz m4a1 ... czasem ludzie grają też Scarlem ale dużo modów za to kicka (nie wiem czemu)

a jeśli jesteś w stanie opanować bronie z dużym recoilem jak np G36E to radzę Ci ją zabrać bo jeśli ją ogarniesz to miodzik ;)

Ale polecam również AUGA1 Black (fajnie się tym zamiata) A co do pisania o szczegółach rozgrywki SnD (rush/planty itd) to trochę

za duuuuuuużo do gadania :D

sygnayr.png
Opublikowano

mam ci przypomnieć jak latałeś z krową na Rattlu (SnD) ? Więc proszę swoje ''daremne'' odpowiedzi zostaw dla siebie

co do skiby to nierób sb z niego żartów bo potem pełen nadziei wejdzie na MixPola i będzie kolejny nub do kiknięcia <_<

Jeśli chcesz zacząć grać MixPola (bo widzę że nowy bo nie znasz pw :huh: ) to najlepiej na początek weź broń z małym recoilem

ale nie OP!!! Najlepiej wybierz m4a1 ... czasem ludzie grają też Scarlem ale dużo modów za to kicka (nie wiem czemu)

a jeśli jesteś w stanie opanować bronie z dużym recoilem jak np G36E to radzę Ci ją zabrać bo jeśli ją ogarniesz to miodzik ;)

Ale polecam również AUGA1 Black (fajnie się tym zamiata) A co do pisania o szczegółach rozgrywki SnD (rush/planty itd) to trochę

za duuuuuuużo do gadania :D

Propo szczegółów rozgrywki

http://www.mpcforum.pl/topic/584095-tut-mixpol/ ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Bywalec
Opublikowano

mam ci przypomnieć jak latałeś z krową na Rattlu (SnD) ?

Z tym że jak każdy robił sobie jazde na tym MIX POLu to ja wziąłem MG36

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Tyle problem w tym że w tym roomie byłem i tylko Ty nie potrafiłeś dostosować się do zasad -.-

A co do tematu to krótko i na temat nie bierz m416 bo dostaniesz kicka i zwyzywają Cię od nobków ...

2096247301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...