Mat3jros Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Posiadam: 3150 Zależy mi na: Zabijaniu innych Preferuję: --- Proszę jeżeli to możliwe o podanie + i - Generator by krycha1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tybers Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 eh. Zależy.. Dużo się nie dowiedziałem... Bo tak Pantheon - AD, Udyr - AD, a tu taka Anivia - AP. Jaki styl postaci cię interesuję? AD/AP? Jungla? Mid itp. napisz więcej bo każda postać jest dobra na swój sposób.... Tylko to zależy od ciebie jaki styl preferujesz. Więc tak na oko żeby nie było spamu; Pantheon - Solo top (jest dobry) ad, stun, włócznia niezły zasięg, ultimate zasiegowe.. Można uciec z małą ilością hp (jeżeli przeciwnik nie ma stuna,silence(chyba też) i wybicia w powietrze.. i feara... Świetny passyw. Udyr - Świetny jungler.. ultimate od 1 lv. stune... więcej nie powiem bo nie wiem... świetn ganki... Anivia - AP. papier jak każdy ap.. oczywiście dobry pasyw. nie nafidowaną łatwo zdobyć killa. Ultimate + sopel. albo q i sopel i już nie ma pół hp(jeżeli się potrafi grać i wykorzystywać pasywki postaci(chodzi mi tutaj o to że bie więcej gdy przeciwnik ma slowa) Więcej nie napisze. DOradze ci kogoś jak napisze co preferujesz @down ty to tak na szybko czy kopiuj -> wklej? Bo tak jakby gdzieś coś podobnego czytałem, aczkolwiek mogę się mylić. PS. dla newbie polecał bym mówić jaśniej... i nie używać coś jak burst itp =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArhiX Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Pantheon: Assasin czyli postać specjalizująca się w walkach 1vs1, wielu graczy nim niszczy i jest dość łatwy do ogarnięcia. Udyr: Wspaniały jungler, ale maszynka do zabijania to to nie jest. Za to bardzo ale to bardzo ciężko go zabić. I teraz najwięcej mam do powiedzenia o: Anivia: Według mnie jeden z najlepszych magów w grze ale zarazem jeden z najtrudniejszych do ogarnięcia. Potężne obrażenia ze skilli, które odpowiednio rzucone zadają dwókrotny dmg a ich przelicznik APratio (moc umiejętności - obrażenia skilli) wynosi 1:1. Najlepsza w Mid game, jeśli nałapie killi lub kasy z minionów to nie będzie late bo złoży każdego na combo. Jeśli się nie wyfarmi w early to potem nic nie robi. Jest bardzo zależna od kupowanych przedmiotów i kolejności ich składania. Niesamowicie manożerna. 2 full combo i nie mamy już many. Odpowiednio prowadzona kontruje większość postaci. Świetny pasyw, który nieraz uratuje nam życie/da nam killa jeśli przeciwnik zgreedzi(czyli będzie chciał nas zabić za wszelką cenę, nawet jeżeli będzie to dla niego niebezpieczne) i nas zaatakuje pod wieżą. I tak strasznie powolna...... Nie polecam jeśli jesteś początkujący/ nie masz run. Ach tak skille: Q - typowy skillshot(czyli musisz nim wymierzyć), kulka która leci i prznika przez wrogów spowalniająć ich i zadając obrażenia. Gdy naciśniemy Q jeszcze raz lub skończy się zasięg kulka wybuch stunując wroga na 1s i zadając kolejny raz dmg. Łatwą ją ominąć gdyż jest niezwykle powolna. Czasem się buguje i robi się niewidzialna. W - Stawiamy ścianę z lodu. Nie da się jej zniszczyć i topnieje po 6 sek. Przydatna do ucieczki, blokowania wrogowi drogi lub oddzielenia enemy w team fightach. E- Sopel lodu, który jeśli tylko postać ma na sobie slowa z naszego Q lub R zadaje dwukrotne obrażenia. R - Obszarowe ulti, które raz uruchomione może zostać szybko wyłączone i przeniesione w inne miejsce. Zadaje obrażenia co sekundę i spowalnia wrogów, pozwalając na wejście podwójnych obrażeń z E skilla. Pasywka - Jeśli ztracimy całe HP, zmieniamy się w jajo które ma HP jak Anivia. Jeśli przeżyjemy 6 sek. Wracamy do życia z takim HP jakie nam pozostało z formy jajka. 4 min. cooldown. @up Napisałem to tak szybko bo gram tą postacią dłuuuuuugi czas. A przeczytałeś to zapewne w którymś moich postów jak wypowiadłem się na jej temat, lub po prostu przypadkowa zbieżność. No i zmieniłem słownictwo na bardziej przystępne. @down wiem kocham tą postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarq. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udyr pro jungla. Panth dobry na solo. Ogarnięta anivia zje wszystkich na midzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Pantheon +Szybkie przemieszczanie sie +Dobijanie na odleglosc +Ladny dmg Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.