HardKoRinPVP Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 xxx Największa pompa w grze to SG556 MARK II PERMAMENT Odnośnik do komentarza
HardKoRinPVP Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Piszcie proszę recenzje na temat naszeego serwera ... Największa pompa w grze to SG556 MARK II PERMAMENT Odnośnik do komentarza
HardKoRinPVP Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 xxx Największa pompa w grze to SG556 MARK II PERMAMENT Odnośnik do komentarza
daszek15 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Serwer 1/10 -bardzo duże lagi -admistracja niezbyt często na serwie -malo graczy -brak rozwiniętego pvp Odnośnik do komentarza
HardKoRinPVP Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Serwer 1/10-bardzo duże lagi -admistracja niezbyt często na serwie -malo graczy -brak rozwiniętego pvp Przepraszam bardzo co ty klamiesz ??? - lagow ja nie mam ? wiec jak masz slaby net nie moje wina - Admini są prawie ciągle więc ??? - malo graczy - zgodze sie , probojemy rozwinac ten serwer - pvp jest , przejdz 100 kratek ... Lubię to Do góry Odpowiedz Cytuj Zgłoś Największa pompa w grze to SG556 MARK II PERMAMENT Odnośnik do komentarza
SmuGGler98 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Bardzo dobry serwer, wszystko cacy super. Polecam... Odnośnik do komentarza
Lord Zeus Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera. || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.