Sopher� Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Hmm... jaka komenda na flagę, aby w danym cubie nie można było używać komend typu: /spawn, /home, /warp test itd ? Będą lajki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy™ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ./rg flag allowed-cmds help W ten sposób (Można jeszcze inaczej, no ale tak jest najszybciej :P) ustawiasz to, że jedyną komendą, która może być użyta w danym regionie jest ./help @EDIT Tak w ogóle sopher, w takich sprawach możesz pisać na GG By Maxiu"Because limits, like fears, are often just an illusion" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DreamDers Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zobacz mój TuT o flagach. Czekam na like . Ocenzurowano przeze mnie moje nowe konto to Windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroFaz Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 /rg flag cuboid blocked-cmds /spawn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.