minemaster25 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 WITAM! Na początku tej publikacji chciałbym przedstawić kilka zasad: -Nie niszczyć -Nie okradać -Nie używać hacków (Tshock wykrywa hacki) -Bądź miły -Bitwy PvP są odbywane pod zgodą Admina Admini: Alone86, minemaster, KamilMRS SIEĆ: Terrarmoon Terrarmoon1 Terrarmoon2 Terrarmoon3 Terrarmoon4 Terrarmoon5 HASŁO : 123 IP : 5.132.31.120 Port : 7777 Godziny otwarcia Około od 15-21 Do zobaczenia na serwerze! Odnośnik do komentarza
minemaster25 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Serwer Updatowany na 1.1.2 //Doublepost. //xKaMaSx Odnośnik do komentarza
MeM aka KaM Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 @Up Doublepost. Używaj opcji edytuj. @Top Użyj generatora publikacji inaczej temat leci do kosza : http://www.mpcforum.pl/topic/600191-generator-publikacji-serwera/ xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza
damian136 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Prosił bym o dodanie rozpiski w których godzinach serwer on Odnośnik do komentarza
Emo2 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 polecam serwer BARDZO FAJNY i admini mili. Odnośnik do komentarza
minemaster25 Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Serwer czynny od 13-19, ale czasami może wyjść poza tą datę, ponieważ nie jestem jedynym właścicielem tego komputera :/ Odnośnik do komentarza
voores Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 ZDECYDOWANIE NIE POLECAM ! Administrator Alone86 to 13- letnie dziecko bawiące się w admina. gubi się we własnych zasadach. w 2 dniu rozgrywki kiedy nikt nie ma nawet srebrnej zbroii, on decyduje ze zabije bossa "wall of flesh-a" (przez co gra radykalnie sie zmienia i "nowi " gracze sobie nie radzą) ponieważ " mu sie nudzi" a gdy któryś gracz go poprosi aby tego nie robił, odpowiada adekwatnie do swojego wieku "nie zabronisz mi, ja tu rządzę". zabija graczy bez powodu no i nie ma godziny kiedy by nie spawnował potworów. Są częste lagi, bugi, Admin nie ogarnia pluginów. oto moja opinia na temat tego serwera Odnośnik do komentarza
damian136 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Zgadzam się z up ale dodam że on ma max 11 lat gdyż jego ortografia nie przekracza podstawówki a wyzywanie graczy samo o tym świadczy i tak samo wbiłem na serwer dorobiłem się już zbroi z cobaltu i mówi że zmiana mapy bo już mamy najlepsze zbroje w grze no brawo 3 graczy max na serwie a jak coś do niego mówie to zamknij sie psie to mój serwer i ja decyduje no pięknie administrator tak się zwraca do graczy NIE POLECAM !!!! Odnośnik do komentarza
Emo2 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Na poczatku serwer był fajny ale żeby 3 razy zmienjac mape i 3 razy robic nową postac i to wszystko dzialo sie w ciągu niecalych dwóch tygodni.Ok można zpienic mame 1 raz ale w ciagu miesiaca. Mialem prawie najlebsza zbroje, a tu nazłełćś i wszystko odnowa. Admin jest pojebanym bachorem. Niby ma 13 lat a sie zachowuje jagby mial max 9. Moim zdanie SERWER JEST DO DUPY. PROSZE WAS CZYTAJACY TE WYPOWIEDZ NIE WBIJAJCIE NA SERWER. DAMIAN136 I VOORES MAJĄ RACJE NIE POLECAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
gibonXD Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 serwer jest fajny,nowi zawsze mają coś do otrzymania i zaczynanie od nowa nie jest złe wszystko to może ci się znudzić i dlatego admin zmienia mape bugów niema(przynajmniej ja sie nienapodkałem) lagów niema a admin spawnuje potwory jeśli ktoś chce jak dlamnie gra się przyjemnie moia ocena 7/10 Odnośnik do komentarza
Roop Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Nie polecam.. grałem i tak jak mówią UP'y ... wg mnie taki serwer nie powinien mieć miejsca By CheaterMan Odnośnik do komentarza
minemaster25 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Graczy wystarczy tyle ile jest! Nie potrzebujemy waszych opinii. Niektórzy lubią ten serwer a niektórzy nie. Odnośnik do komentarza
Emo2 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 GibonXD zmjenisz zdanie po paru tygodnjach. Odnośnik do komentarza
gibonXD Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 mi sie fajnie gra na serwie zdania niezmieniam emo2 Odnośnik do komentarza
VistonEr Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Dodaj do tematu nowe sieci, port i godziny, w których serwer jest online. Odnośnik do komentarza
KrisNew Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Nie Na poczatku serwer był fajny ale żeby 3 razy zmienjac mape i 3 razy robic nową postac i to wszystko dzialo sie w ciągu niecalych dwóch tygodni.Ok można zpienic mame 1 raz ale w ciagu miesiaca. Mialem prawie najlebsza zbroje, a tu nazłełćś i wszystko odnowa. Admin jest pojebanym bachorem. Niby ma 13 lat a sie zachowuje jagby mial max 9. Moim zdanie SERWER JEST DO DUPY. PROSZE WAS CZYTAJACY TE WYPOWIEDZ NIE WBIJAJCIE NA SERWER. DAMIAN136 I VOORES MAJĄ RACJE NIE POLECAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś kolegą zakładającego i udupiasz mu serwer?Nie będę wierzył tej osobie. Dlaczego?1.Ortografia.2.Ilość czcionek. Podaj godziny otwarcia serwa i będzie git. Odnośnik do komentarza
Emo2 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 To nie wierz przekonasz sie. PS. Nie jestem jego kolegą. //Offtop. //xKaMaSx Odnośnik do komentarza
minemaster25 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Temat można zamknąć, ponieważ mam zamiar zrobić no-hamachi Odnośnik do komentarza
MeM aka KaM Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Temat można zamknąć, ponieważ mam zamiar zrobić no-hamachi Cls. xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.