Skocz do zawartości

[Hamachi] [Tshock] Serwer "TerrarMoon" 1.1.2

minemaster25

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM!

Na początku tej publikacji chciałbym przedstawić kilka zasad:

-Nie niszczyć

-Nie okradać

:ninja:

-Nie używać hacków (Tshock wykrywa hacki)

-Bądź miły

xD

-Bitwy PvP są odbywane pod zgodą Admina

Admini:

Alone86, minemaster, KamilMRS

SIEĆ:

Terrarmoon

Terrarmoon1

Terrarmoon2

Terrarmoon3

Terrarmoon4

Terrarmoon5

HASŁO : 123

IP : 5.132.31.120

Port : 7777

Godziny otwarcia

Około od 15-21

Do zobaczenia na serwerze!

:D

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM ! Administrator Alone86 to 13- letnie dziecko bawiące się w admina. gubi się we własnych zasadach. w 2 dniu rozgrywki kiedy nikt nie ma nawet srebrnej zbroii, on decyduje ze zabije bossa "wall of flesh-a" (przez co gra radykalnie sie zmienia i "nowi " gracze sobie nie radzą) ponieważ " mu sie nudzi" a gdy któryś gracz go poprosi aby tego nie robił, odpowiada adekwatnie do swojego wieku "nie zabronisz mi, ja tu rządzę". zabija graczy bez powodu no i nie ma godziny kiedy by nie spawnował potworów. Są częste lagi, bugi, Admin nie ogarnia pluginów. oto moja opinia na temat tego serwera :)

Zgadzam się z up ale dodam że on ma max 11 lat gdyż jego ortografia nie przekracza podstawówki a wyzywanie graczy samo o tym świadczy i tak samo wbiłem na serwer dorobiłem się już zbroi z cobaltu i mówi że zmiana mapy bo już mamy najlepsze zbroje w grze no brawo 3 graczy max na serwie a jak coś do niego mówie to zamknij sie psie to mój serwer i ja decyduje no pięknie administrator tak się zwraca do graczy

NIE POLECAM !!!!

Na poczatku serwer był fajny ale żeby 3 razy zmienjac mape i 3 razy robic nową postac i to wszystko dzialo sie w ciągu niecalych dwóch tygodni.Ok można zpienic mame 1 raz ale w ciagu miesiaca. Mialem prawie najlebsza zbroje, a tu nazłełćś i wszystko odnowa. Admin jest pojebanym bachorem. Niby ma 13 lat a sie zachowuje jagby mial max 9. Moim zdanie SERWER JEST DO DUPY.

PROSZE WAS CZYTAJACY TE WYPOWIEDZ NIE WBIJAJCIE NA SERWER.

DAMIAN136 I VOORES MAJĄ RACJE

NIE POLECAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

serwer jest fajny,nowi zawsze mają coś do otrzymania i zaczynanie od nowa nie jest złe

wszystko to może ci się znudzić i dlatego admin zmienia mape

bugów niema(przynajmniej ja sie nienapodkałem)

lagów niema

a admin spawnuje potwory jeśli ktoś chce

jak dlamnie gra się przyjemnie

moia ocena 7/10

Nie

Na poczatku serwer był fajny ale żeby 3 razy zmienjac mape i 3 razy robic nową postac i to wszystko dzialo sie w ciągu niecalych dwóch tygodni.Ok można zpienic mame 1 raz ale w ciagu miesiaca. Mialem prawie najlebsza zbroje, a tu nazłełćś i wszystko odnowa. Admin jest pojebanym bachorem. Niby ma 13 lat a sie zachowuje jagby mial max 9. Moim zdanie SERWER JEST DO DUPY.

PROSZE WAS CZYTAJACY TE WYPOWIEDZ NIE WBIJAJCIE NA SERWER.

DAMIAN136 I VOORES MAJĄ RACJE

NIE POLECAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jesteś kolegą zakładającego i udupiasz mu serwer?Nie będę wierzył tej osobie.

Dlaczego?1.Ortografia.2.Ilość czcionek. Podaj godziny otwarcia serwa i będzie git.

461151420292002410470.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Hamachi] [Tshock] Serwer "TerrarMoon" 1.1.2   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...