Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mam pytanie.

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczace Zombie Moda. Mam konto 2lv i 0 respawn token a widze pelno ludzi co jak graja maja caly czas x2 chyba ze ich zabija to x1 ale zzawsze co wejda mala x2. Czy te tokeny sie respia co dziennie czy jak?

Opublikowano

Chodzi ci o reveive tokens czy extra life? Extra life chyba się respią codziennie, bo jak jednego dnia grałem miałem 6/8 a na kolejny dzień 8/8

1398258449-U383457.png

Opublikowano

tak tak chodzi mi o to. wlasnie czy one sie respia czy nie ale dzieki. A i jak mozna to mam takie jedno nei typowe i zarazem glupie pytanie: JAKI CHARAKTER LEPSZY? OMOH, SWAT, CZY SAS? Wiem ze to bez roznicy ale waszym zdaniem kto lepiej wyglada itd. Wiecie o co mi chodzi ;p

Opublikowano

Przeczytaj regulamin działu ostatni punkt.

Respią się co 12h

1339148375-U575627.png

Gość patrykkos
Opublikowano

tak tak chodzi mi o to. wlasnie czy one sie respia czy nie ale dzieki. A i jak mozna to mam takie jedno nei typowe i zarazem glupie pytanie: JAKI CHARAKTER LEPSZY? OMOH, SWAT, CZY SAS? Wiem ze to bez roznicy ale waszym zdaniem kto lepiej wyglada itd. Wiecie o co mi chodzi ;p

Jak dla mnie z tych dwóch są najlepsze SWAT i SAS

:) Nie wiem dlaczego :D Po prostu mi się podobają xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...