farier Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam tak jak w temacie gram w cabala 10 minut i nic nie wiem jakies eq na ziemi znalazlem i nie wiem jak sprawdzic ekwipunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPrzeMoxD Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ekwipunek otwierasz przyciskiem '' i '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmati5 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Pod guzikiem H masz opcje Help, możesz tam sprawdzić kilka podstawowych opcji, co prawda jest to po angielsku ale myślę, że co nie co zrozumiesz ;] jeśli jednak czegoś byś nie wiedział, to najlepiej, żeby nie pisać nowych tematów, pisz pytania w tym temacie, na pewno ktoś ci pomoże. Jeśli byś też chciał możesz pisać śmiało do mnie na PW ;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.