matix212 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 rozpoczynam od nowa grę ; ) i chce się zapytać przez jakie czołgi iść do KW i IS itp przez BT-2 czy przez T-26 ? i ile czasu mi to zajmie (bez premium) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambots Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ile grasz dziennie? T-26 Ok. 2 mies grając po 2 h dziennie Doradca w grze World of Tanks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matix212 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 5h jakoś . typek mówił że w 4 dni grając po 3h wbił na KW. a ja dopiero T-46 ;s po 2h z przerwami co 10min 15 minutowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambots Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 KW można wbić i w 3 dni Trzeba przegrać z ok 150 dobrych bitew i jest Doradca w grze World of Tanks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matix212 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 a IS w 2 miechy tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambots Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 po 2h grania dziennie Może i przesadziłem dawno Tigera wbijałem a to podobne jest jak umiesz grać i efektywnie to i w pól miecha wbijesz Doradca w grze World of Tanks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.