Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Priv

DarkMaxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie mianowicie . Jaki jest najlepszy obecnie dzialajacy priv i jest mala szansa ze padnie w najblizszym czasie.

Niechcialbym widziec odpowiedzi "xdyt2" prosze uzasadnijcie dlaczego ten jakie sa jego zalety ;D z gory dzieki

SERWER: dx.87yt2

BrozeqBody Status : Hacked ( Proboje odzyskac )

Eq: Stal + 9 z kd defa +5 , Magnet z kd powtorki +5 , upiorna + 9 , Budda+9 , Ekstazyjne + 9 , Kolce z niebian lez +9 ,bransa z niebian lez + 9 , naszyjnik z niebian lez + 9 ,

5x P

KON: lvl3

< 3 BOODY !

Opublikowano

jesli chodzi ci o stabilny serwer to jak na ta chwila najdluzej wytrzymal mymt2 moze dlatego ze banuja obcokrajowcow

Opublikowano
jesli chodzi ci o stabilny serwer to jak na ta chwila najdluzej wytrzymal mymt2 moze dlatego ze banuja obcokrajowcow

a longjuyt2 ?

h7rx48833k7zxexxe3k.png

Zapraszam na serwer SA:MP

HostName: ! Polski Server 24/7™ [PS24]

Address: 91.204.163.125:7973

Players: 86 / 125

Ping: 28

Mode: ™Stunt/DM~PL™

Map: San Andreas

ak47.png

Opublikowano

yt2 ?? chyba robisz sobie jaja nabardziej zlagowany serv w dodatku jeden z najgorszych a co wingm to sie nie zgodze na oficjanej stronie jest napisane ze pracuja nad tym zeby uniemozliwic gre obcokrajowcow i ze w niedlugim czasie zrobia reset i naprawia is

Opublikowano
a longjuyt2 ?

najlepszy priv serw , zawsze on , nie dla lam , tam trzeba troche sie nameczyc zeby cos osiagnac , eq =9 , metal - kowal nie pali , nie ma lagow ostatnio

na s2 s3 s4 perly sa po 12k a na s1 sa po 2kk .Jedyny minus to to ze nie ma bonow i Hwang tylko w IS .Mam tam konto od 2 miesiecy i bardzo wykoksana postac , wbijam jak mi sie nudzi lub inne serwery padna

bo teraz to jest tak ze codzien po 3 serwery ktore padaja po 2 dniach , wiec sa do bani

Opublikowano

na s2 s3 s4

na s1 sa dalej po 2kk , GM czasem zrobi kawal z cenami na s1 , raz ustawil poty po 12kk a perly po 0 yang xDD tak bylo przez 2h w nocy

ale normalnie to tak jak napisalem

PS . od dluzszego czasu nie zagladalem na inne serwery , ostatnio jak bylem na s2 to byly po 16 i 12k , jesli cos sie zmienilo w tym czasie to nie chce wprowadzac w blad ale

podejrzewam ze ceny sa utrzymane na tym poziomie

Opublikowano

Według mnie fajny 175you ale nie wiem czy jeszcze on.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...