_ABC_ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Postacie: Udyr vs. Corki vs. Pantheon Zależy mi na: Łatwej grze z dużą ilością kill'i Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci. Generator by krycha1996 Darkorbit : serwer: global europa 1 statek : goliat 1/2 full elite ;D s s s s s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsGrad Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Corki dobrego ma dmg. Wkurzające jest to, że wł sobie E i auto atack i Cie może tak ścigać + ulti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raqs Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Polecam Pantheona. + dobijanie włócznią na odległość + szybka ucieczka dzięki superumiejętności + kradzież hp + speed ataku + atak = NIE DO POKONANIA (mój osobisty wynik 38 l 9 l 21) Cześć, zagraj ze mną w League Of Legends już teraz! Link do rejestracji oraz pobrania gry: signup.leagueoflegends.com/?ref=4f97a92eda2e2239679944 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjut Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zależy Ci na dużej ilości killi, to wiadomo - jakiś carry. Z tej listy corki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarq. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Corki na botqa. Super ulti, escape system. Jungla/solo panth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casawir Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 PAnth jest dobry na mida oczywscie jezeli cie dopuszcza i wezma topa pod ap ... latwo sie outfarmia przeciwnika dobry dmg na poczatku jak i w late tankowaty .. to co 3x up napisal to troche nieprawda pantheon pod offtanka niekonieczne warmog atma by me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Music World Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Polecam ci pantheona i robić go pod offtanka. Doskonałe skile, stun, Włócznia na dobijanie z Q. Pro . Niedawno sam go zakupiłem i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackraymund Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 jeżeli chodzi o corkiego to ja stawiam go na 2 miejscu w ad carry zaraz po kog mawie. op postać panth po nerfie na ulti jest średnio fajny, kiedyś był op, jak na początku nie sklepiesz kilku osób to w late nic ciekawego nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Pantheon. +Szybkie przemieszczanie sie +Duzy dmg +Dobijanie z odleglosci Moim zdaniem minusow to ta postac nie posiada. Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.