Unlike Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 WarRock FFA - Specjalnie zrobione dla użytkownika BigSevennnnn który napisał : pojedyncze akacje to sobie mozesz... pokazujesz tylko te akcje w ktorych ty zabijasz pokaz np cale ffa jak cie jada.. Podkreślam "pokaz np. cale ffa jak cie jada" Otóż proszę http://www.youtube.com/watch?v=4aNaI7FOVJI&feature=youtu.be I tak o to mnie "zjechali" ; ) Zapraszam ;-)) Gameplay 1, 2, 3 http://www.mpcforum.pl/topic/611665-video-warrock-gameplay-1-2-3/ Odnośnik do komentarza
davidq20 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ladnie ladnie dzisiaj jak gralen ffa to sie nasluchalem od hakierow ;D nub konto zrobilem i jak 2 lvl to grac nie umie a tu zonk mieli chlopaki ;d Odnośnik do komentarza
BigSevennnnn Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 dobra trochu sie mylilem ale czego mialem sie spodziewac po pojedynczych akcjach. ladnie ci poszlo gz Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Heh, nie wyzywali Cię od hackera ? Dobrze grasz w WarRocka, jeszcze do tego przestań spamować w dziale WR i będzie git ;-) Wracam.. Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 @up Wyzywali wyzywali 2 razy -0:54 -1:39 Nie rozumie ? Ja spamuje w dziale WR ? Jakimi postami / tematami? // Dobra nie wiem o co chodzi, ale jak spamowałem to sorry (Jeżeli chodzi o ten temat "Jak zrobić sygne" to nie wiedziałem, że już taki jest ;] ) #Nie widzisz bo możliwe że nie chcesz widzieć;-) A co do tego tuta - luuz, czasem się to zdarza. Chcesz to napisz na gg i Ci pokaże o co mi chodzi ;-) || Hm3 @2up thx @3up hehe ;p Odnośnik do komentarza
Maciol42 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 dobrze grasz nie powiem ale niestety warrock tak spadł na psy że jak tak dobrze będziesz grać to cię zwyzywają od nobów i hackerów niestety <_< Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 @up Dokładnie :-) Mam k/d 3.8 i z 2k killi po resecie To wszyscy mówią, że używałem plvl lub WarBot'a Ze statami jest tak samo : Masz np. 15-3 to już odrazu jesteś hacker Albo jak np. trafisz 3 head shoty z rzędu to masz : gps, no spread, no recoil i only HS No sens :-) Odnośnik do komentarza
kOkSiK11 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 No ładnie ich "złorałeś" . Bardzo dobrze grasz , jeszcze bez haków . Ile grasz w WR jak mogę wiedzieć .? Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 @up Swoją kariere w WR zacząłem około 2lata temu Moje pierwsze konto miało 48lvl (grałem około rok) Potem sprzedałem je i przestałem grać w WR Po około rocznej przerwie znowu wróciłem :P Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 ref Odnośnik do komentarza
Cigarette ^^ Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ładnie, ładnie. Ale widzę, że popełniasz błędy gdy skończy Ci się ammo na 3 slotcie i widzisz ze ktoś do Cb biegnie to zmień na 2 slot. A nie, że czekasz aż przeładujesz i wtedy Cię zabijają. Czym nagrywałeś? I czym montowałeś? Pozdrawiam, Mathias Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 @up Nagrywałem Frapsem, a montowałem Sony Vegas'em Ps. Thx za radę :P Odnośnik do komentarza
hackerX Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Nawet, nawet ;D Ale i tak lama jesteś, 2 dedy tse... Odnośnik do komentarza
Golden™ Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ale miałeś słabych rywalów. Czekam na następne filmy a na zachęte chwytaj like Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 @2up Ja wiem ... Ja nie jestem jeszcze aż tak dobry jak ty Ty to ich jedziesz do 0 @up Słabych w sensie? Level nie gra roli w tej grze :-) Koleś może mieć +70 i staty 0:5, a przyjdzie se taki hackerX 1lvl i ma 10:0 Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 F5 Odnośnik do komentarza
_Shadow_ Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Grasz dobrze ale zagraj tak z graczami 41+ Zostawiam like Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 @up Znajdź mi takiego rooma to mogę zagrać ;P Odnośnik do komentarza
jasiuuuuuuuu Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Fajny filmik ładnie grasz, jaki masz sprzęt ? Możesz podać parametry? Bo ładnie ci chodzi wr ;p Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 @up Nie znam się kompletnie na tym Jestem w tym zielony :-) // F5 \\ Odnośnik do komentarza
Venezuela Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 To zapraszam do zaprezentowania owego 'skilla' na esla, a nie dyskutujecie Żeby nie było spamu filmik może być Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.