Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zacząć gra w rappelza?

avers1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie moja ulubioną dotychczas i jakże niesamowita grą z gatunku mmorpg był metin2.pl grałem w niego z 2 lata z przerwami.

Ale pożyczyłem od kolegi pare płyt cd -action i na jedej płycie była gra "Rappelz". Zainstalowałem ją ale jeszcze nie patchowałem...

Więc moje pytanie brzmi kim zaczać grać? jak grać? o co chodzi w tej grze? Proszę o wytłumaczenie itp i Czy warto grać w Rappelza i na jakim serwie.

Z góry Bedę wdzięczny.

cWd6aQ==.png

Opublikowano

Zacznij od Rejestracij! Taak, jest to bardzo wazna czynnosc w kazdej grze MMORPG. Potem zaloguj sie! Taaa!

Teraz na serio, na poczatku radze grac:

Hodowca, ze wzgledu na to ze twoj pet moze sie stac super tankiem.

Rycerz, ze wzgledu na duza obrone i zapotrzebowanie w PT.

Jak grac?

Normalnie, zacznij od robienia WSZYSTKICH questow na wyspie Adeptow.

Wiem ze zaraz ktos bedzie pisal ze to nie potrzebne, ale jesli jestes nowy to przydadza sie one tobie.

Potem mozesz albo robic questy w swoim Miescie, Katan - Horyzont - Laksy ( w Zaleznosci kim bedziesz gral)

Rowniez w zaleznosci od szczescia, czy dropnie tobie jakas karta czy nie, ogarniesz sobie duzo kasy i dobrego peta.

Pzdr. i Elo

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...