Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy system kar?

Optimus-Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

są nowe OWH ale poświęciłem czas i przeczytałem to i nic tam nie ma o nowych karach ... ( zamiast zakładać bezsensowne posty wystarczy poświęcić kilka minut i przeczytać a jak już masz lenia to magiczny skrót ctrl+f i wpisujesz słowa klucze -_- )

To niech ktoś odpowie bo szukałem na szybko w tym nowym OWH i nie ma nic na temat nowych kar..

Jest napisane tylko, że to zabronione.

nie pisz na czerwono bo ciężko się czyta taka mała rada ;)

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

ludzie jesteście popierdoleni... nic się nie zmieniło. system kar (1,2,3) wprowadzono jakiś rok po wcześniejszej aktualizacji OWH, co oznacza że obecne OWH zostało zaktualizowane po jakiś 2 latach (?). w każdym razie ani w starym ani w nowym OWH nie ma NIC na temat systemu kar. ciężko zrozumieć? :| by coś zmienili to by było info na forum, a nie że jakieś kidy teraz płaczą że konta stracą...

Opublikowano

ludzie jesteście popierdoleni... nic się nie zmieniło. system kar (1,2,3) wprowadzono jakiś rok po wcześniejszej aktualizacji OWH, co oznacza że obecne OWH zostało zaktualizowane po jakiś 2 latach (?). w każdym razie ani w starym ani w nowym OWH nie ma NIC na temat systemu kar. ciężko zrozumieć? :| by coś zmienili to by było info na forum, a nie że jakieś kidy teraz płaczą że konta stracą...

spokojnie :)

CZYTAŁEM OWH I TEŻ NIE ZNALAZŁEM:p Ale ten kto mi to powiedział, wie trochę więcej niż zwykli gracze:P

to po co zakładałeś ten temat jeśli przeczytałeś ? -_- jak nic nie jest napisane to znaczy, że się zmieniło -_-

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

lol kamieniarz ogarnij się bo sam jesteś ''kid'' i ja wcale nie płacze tylko się pytam:P

spokojnie :)

jestem spokojny ale widzę już po raz chyba dziesiąty to samo pytanie... ktoś puścił plotę i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...