ominges Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam, kupiłem magazyn cd-action do którego dodana była gra Warhammer, ale wypadła mi płyta i się porysowała, i nie wiem co zrobić. @ps czy dało by się to naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Aha? Dużo mi to mówi? Jak co teraz, nie dziala ci czy co? exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ominges Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Aha? Dużo mi to mówi? Jak co teraz, nie dziala ci czy co? Jak wkładam płytę do napędu to nic się nie włącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 To wina płyty, nie kompa. Są specjalne spraye na to żeby rysy 'znikly', poszukaj go, albo kup po prostu nowe cda. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ominges Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 To wina płyty, nie kompa. Są specjalne spraye na to żeby rysy 'znikly', poszukaj go, albo kup po prostu nowe cda. A dało by się tak żeby kolega mi pożyczył płytkę, a ja bym wpisał mój serial key? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Na takiej zasadzie powinno działać. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ominges Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Okazało się że mam zakurzony napęd CD-ROM Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.