Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze rundy

Piechutus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym temacie opisujcie swoje najlepsze rundy/zabójstwa/rekordy. Ja się pochwalę że w tym tygodniu zaliczyłem już 11 Close Quarters killi (wcześniej jeśli były chociaż 2 na tydzień to był rekord), a żeby było przyjemniej 2x na moim starszym bracie. W dodatku jakieś 15 min. temu skończyłem grać i byłem pierwszy na mapie Karkand (w drużynie) jako snajper (nie że 1 Recon na mapie tylko w mojej drużynie i miałem 1 miejsce). W sumie trafiłem z jakieś 15/20 Headshotów z czego przynajmniej 5 wrogom w biegu (nie mam wyczucia ale jeden był z 38 metrów w biegu więc to chyba dobry kill). W przejściu przy drabince na A (drabinka jak się idzie B -> A) ustawiłem 3 Claimore. Za każdym razem wybuch, strzał snajperką i kill (jak nie wystarczało dobijałem z pistoletu). Tylko przegraliśmy (ale miałem słabą drużynę) i miałem staty 19/8. Dodatkowo na poprzedniej mapie Mashtuur zniszczyłem 1 strzałem snajperki Vana jadącego na mnie - 3x50 za zabójstwo + punkty za potrójne zabicie i zniszczenie pojazdu ^^. Najlepszy gracz w drużynie przeciwnika miał staty 32/4. Te cztery śmerci dzięki mnie :). To był chyba najlepszy dzień w mojej Battlefieldowej "karierze" także mam dobry humor! Chwalcie się swoimi najlepszymi rundami/killami!

Opublikowano

hmm close quartes nawet nie licze duzo tego czasem sie bawie ze przez cała runde tylko nozem zabijam. Strzal z 38m w głowe bo ja wiem nie jest to osiagnięcie bardziej ze 100+ miałem heda a albo headshot z granatu xD. hmm zabicie pilota helikoptera/mysliwca za pomocą snajperki. Dużo wymieniać.

Opublikowano

Wg mnie temat zbędny ale sie pochwalę.

Zabiłem pilota helikoptera strzelając heada z 250 metrów ;)

To jest jedynie warte uwagi.

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Temat do spamu, są już tematy ''pochwal się swoim wyglądem'', ''pochwal się co dostałeś w daily draw'', ''pochwal się największym range kill'' to teraz zrobiłeś temat, w którym każdy będzie szpanował i wymyślał jakieś niezrodzone historie o tym jak kogo zabił -.-

Po cholerę komu wiedzieć co zrobiłeś, kogo zabiłeś i jaki miałeś przy tym combo, X czy Googlus, nie róbmy z działu kosza...

Najlepiej zrób Tutek, w którym będziemy się chwalić ile razy weszliśmy do battlefielda, albo kto więcej kroków przebył na piechotę lub ile razy kliknęliśmy myszkę w czasie strzelania i kto ile kliknął...

Opublikowano

Temat do spamu, są już tematy ''pochwal się swoim wyglądem'', ''pochwal się co dostałeś w daily draw'', ''pochwal się największym range kill'' to teraz zrobiłeś temat, w którym każdy będzie szpanował i wymyślał jakieś niezrodzone historie o tym jak kogo zabił -.-

Po cholerę komu wiedzieć co zrobiłeś, kogo zabiłeś i jaki miałeś przy tym combo, X czy Googlus, nie róbmy z działu kosza...

Najlepiej zrób Tutek, w którym będziemy się chwalić ile razy weszliśmy do battlefielda, albo kto więcej kroków przebył na piechotę lub ile razy kliknęliśmy myszkę w czasie strzelania i kto ile kliknął...

+1.

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...