kartofyll Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Siema, wgrałem sobie na server bukkit plugin world edit ale nie działa mi wpisujac jakaś komende pisze mi : An internal error occurred while attempting to perform this command proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 sprawdz tak : /pl Jak na zielono to działa A jak nie to sciongnij inny plugin . Jak pomogłem daj Like Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster889 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jak /pl jest na zielono plugin dziala a jak na czerwono to nie ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddamian102 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wpisz /pl jeśli jest na zielono to działa Może być też tak że wrzuciłeś zaraz po pobraniu plik .zip zajrzyj do środka i zobacz czy nie ma tam pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kartofyll Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jest na zielono ale jak wpisze //wand to wyskakuje http://s1.pokazywark...adasfa23313.jpg Co mam zrobić żeby mógł uzywac komend ? Za nastepna pomoc dam znowu like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HappyDonkey Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 masz op? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddamian102 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 sprawdż czy masz op i czy inne komendy dzialaja a zamiast //wand mozesz wziasc zwykłą drewniana siekierke bo też działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kartofyll Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nie mam op i nie moge sam sobie dać opa inne komendy z world edit nie działaja ;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster889 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Wpisz w konsoli op i swój nick lub dopisz swój nick do ops.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.