sloww Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Mam pytanie. Teraz używam bota do Metin 2 i jak narazie nie wyłączyło mi ani razu gry i ani razu nie wywaliło z serwera. Czy istnieje możliwość, że np. po tygodniu skończyłbym używać bota, a Administracja Metina po np. misiącu zbanowałaby moje konto, bo dowiedziała się, że kiedyś tego bota miałem? Odnośnik do komentarza
botto Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jeżeli Administracja zauważyła że używałeś mod'ów to prędzej czy później twoje konto zostanie zawieszone ! , ponieważ skąd mają oni pewność że nie będziesz używał mod'ów ? Odnośnik do komentarza
Heniu Mechanik Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 To jest tak : z blokadą hs , ktoś może Cię nagrać tj. ss z mobber hack , sh , wh . z blokadą Gm Cię zobaczy i od razu ban jeżeli używasz mobber np. lub wh . Jeżeli nie masz blokady , logi lecą do nich i sprawdzają , wtedy nawet po 3 miech mogą się dopatrzyć ;d Heniek. Odnośnik do komentarza
sloww Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Chodzi mi tu o ExpBota tylko Odnośnik do komentarza
botto Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Trudno ExpBota nie zauważyć ... ( ExpBota jest najlepiej zauważyć ze wszystkich modów .. : P ) Odnośnik do komentarza
sloww Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ale duża szansa że ktoś go wykryje? Czy jest coś takiego że najpierw są jakieś ostrzeżenia? :P Odnośnik do komentarza
botto Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie ma żadnych ostrzeżeń . Ban i do widzenia myślisz że oni by się przejmowali jednym zawieszonym graczem , co do tego czy jest coś co wykrywa ExpBot'a , to raczej nie ma bo to widać na gołe oko czy expisz sam czy Botem . Jak już mówiłem to szansa jest ogromna że ktoś to wykryje a wtedy SS i by by .. Odnośnik do komentarza
sloww Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ok, ale jeszcze jedno. Jak teraz przypuśćmy przestane grać botem, to Admini mogą wykryć to po około np. 2 tygodniach, że miałem bota? (Jeśli nikt tego nie zauważy, chodzi o to czy to jest w jakiejś bazie danych czy coś). Odnośnik do komentarza
NoLimited Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie ma żadnych ostrzeżeń . Ban i do widzenia myślisz że oni by się przejmowali jednym zawieszonym graczem , co do tego czy jest coś co wykrywa ExpBot'a , to raczej nie ma bo to widać na gołe oko czy expisz sam czy Botem . Jak już mówiłem to szansa jest ogromna że ktoś to wykryje a wtedy SS i by by .. Teraz są takie exp boty że ciężko zauważyć czy faktycznie dany gracz boci no po za jednym ( drop hack ). Ok, ale jeszcze jedno. Jak teraz przypuśćmy przestane grać botem, to Admini mogą wykryć to po około np. 2 tygodniach, że miałem bota? (Jeśli nikt tego nie zauważy, chodzi o to czy to jest w jakiejś bazie danych czy coś). Jest szansa , ale nie wielka. Mi na przykład zbanowali konto na PL'u bo 3 dniach jak łowiłem na FB. Odnośnik do komentarza
Gość schibowski Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 To jest tak : z blokadą hs , ktoś może Cię nagrać tj. ss z mobber hack , sh , wh . z blokadą Gm Cię zobaczy i od razu ban jeżeli używasz mobber np. lub wh . Jeżeli nie masz blokady , logi lecą do nich i sprawdzają , wtedy nawet po 3 miech mogą się dopatrzyć ;d Pamiętam czasy na PL(2010) jak latałem z MutliHackiem by Banjo1 Przebiegałem z WH i SH obok zatłoczonej graczami przystani (łowili rybki) ja dla jaj wszedłem do wody ok. 20 osób zobaczyła gołego przechodnia w wodzie i jedyne co zrobili to zaczęli wysyłać emotikony w stylu :P P.S A konto mam do dzis.. Odnośnik do komentarza
MrCwaniak Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Up@ Też latałem na MH by Banjo1 i konto mam do dziś To zależy od ludzi bo jak oni używają bonów, hacków to nie będą ryzykować aby ich sprawdzali Odnośnik do komentarza
Gość schibowski Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 @Up Ale MH by Banjo1 wycofali Odnośnik do komentarza
Janeczekx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie bd bana na stronie jest napisane ,,Dowody 2 tygodniowe są nie ważne,, czyli jak by ci dali bana możesz sie kłócić ja dostałem wczoraj bana za fb ale gm złapał mnie jak sb afczylem i czekał przy mnie a fb łowił jak szalony potem do mnie napisał zapytał czy miałem fb przyznałem się i poleciał ban ale jeśli bd bocil zakładam do 50 lvl tak ?? i pograsz 2 tyg bez bocenia polecisz na dt zrobisz eq czy coś to gm ci już nie da bana bo to jest staroć ... i tyle A co do bocienia koledzy wbiłem na exp bocie 60 lvl tylko trzeba znać spoty wiedzieć gdzie nie ma ludzi i nie full exp tylko tak ze pulla sb z 5 grupek i bije a nie caly spot ... (bana nie mam) a na mym koncie gra mój kolega Odnośnik do komentarza
limonkovy Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie ma żadnych ostrzeżeń , spore szanse na wykrycie Start officjalny już w piątek, około godziny 18-20 zapraszajcie ludzi i wbijajcie na serwer http://www.mpcforum.pl/topic/924901-zapowied-crystal2pl/page-2#entry7114716 . Odnośnik do komentarza
Janeczekx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 nie ma szans na wykrycie !!!! tylko musisz wiedzieć jak używać a nie jestem fajny biorę cały spot ... Odnośnik do komentarza
xBudyNx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jak ktoś zrobi ss i na support to banned jeżeli admin przyłapie banned jeżeli już nie będziez używał i nikt się nie skapnął to się ciesz Creeper_Tom oszust Odnośnik do komentarza
Janeczekx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jak masz exp bota i zrobią ci ss nie bd bana bo to nie jest zaden dowód ... (robili mi ss z 6 razy i dostałem 1 bana za fb) Odnośnik do komentarza
sloww Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Hmm... to ja może zadam pytanie z innej bajki. Czy Waszym zdaniem opłaca się grać o te kilka godzin więcej niż na samym bocie dlatego, żeby mieć "czyste sumienie" (wiecie o co chodzi)? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.