Skocz do zawartości

[Pytanie] - Blokada konta (BAN)

sloww

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma żadnych ostrzeżeń . Ban i do widzenia myślisz że oni by się przejmowali jednym zawieszonym graczem , co do tego czy jest coś co wykrywa ExpBot'a , to raczej nie ma bo to widać na gołe oko czy expisz sam czy Botem .

Jak już mówiłem to szansa jest ogromna że ktoś to wykryje a wtedy SS i by by ..

Nie ma żadnych ostrzeżeń . Ban i do widzenia myślisz że oni by się przejmowali jednym zawieszonym graczem , co do tego czy jest coś co wykrywa ExpBot'a , to raczej nie ma bo to widać na gołe oko czy expisz sam czy Botem .

Jak już mówiłem to szansa jest ogromna że ktoś to wykryje a wtedy SS i by by ..

Teraz są takie exp boty że ciężko zauważyć czy faktycznie dany gracz boci no po za jednym ( drop hack ).

Ok, ale jeszcze jedno. Jak teraz przypuśćmy przestane grać botem, to Admini mogą wykryć to po około np. 2 tygodniach, że miałem bota?

(Jeśli nikt tego nie zauważy, chodzi o to czy to jest w jakiejś bazie danych czy coś).

Jest szansa , ale nie wielka. Mi na przykład zbanowali konto na PL'u bo 3 dniach jak łowiłem na FB.

Gość schibowski

To jest tak :

z blokadą hs , ktoś może Cię nagrać tj. ss z mobber hack , sh , wh .

z blokadą Gm Cię zobaczy i od razu ban jeżeli używasz mobber np. lub wh .

Jeżeli nie masz blokady , logi lecą do nich i sprawdzają , wtedy nawet po 3 miech mogą się dopatrzyć ;d

Pamiętam czasy na PL(2010) jak latałem z MutliHackiem by Banjo1 Przebiegałem z WH i SH obok zatłoczonej graczami przystani (łowili rybki) ja dla jaj wszedłem do wody ok. 20 osób zobaczyła gołego przechodnia w wodzie i jedyne co zrobili to zaczęli wysyłać emotikony w stylu :P

P.S A konto mam do dzis..

Nie bd bana na stronie jest napisane ,,Dowody 2 tygodniowe są nie ważne,, czyli jak by ci dali bana możesz sie kłócić ja dostałem wczoraj bana za fb ale gm złapał mnie jak sb afczylem i czekał przy mnie a fb łowił jak szalony potem do mnie napisał zapytał czy miałem fb przyznałem się i poleciał ban ale jeśli bd bocil zakładam do 50 lvl tak ?? i pograsz 2 tyg bez bocenia polecisz na dt zrobisz eq czy coś to gm ci już nie da bana bo to jest staroć ... i tyle

A co do bocienia koledzy wbiłem na exp bocie 60 lvl tylko trzeba znać spoty wiedzieć gdzie nie ma ludzi i nie full exp tylko tak ze pulla sb z 5 grupek i bije a nie caly spot ... (bana nie mam) a na mym koncie gra mój kolega :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...