Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

początkujący-gracz

PUNlSHER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak określacie gre league of legends czy jest warta żeby w nią grać

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Jest warta jeżeli masz z kim grać. Jak masz zamiar grać solo to dużo raczej nie osiągniesz, a będziesz się wkurzał na no-ogar teamy. Sam gram od początku (z przerwami) z dobrą ekipą i nikomu w głowie, żeby przestać:)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Tak jak up, jeżeli masz z kim grać to napewno ci się nie znudzi, i wciągniesz się w tą gre na pare godzin bez przerwy. Gra po grze. LoL to jedna z niewielu gier które nie posiadają hacków, bugów. Więc nie ma takiej szansy żebyś padał nie uczciwie potrafisz grać? Osiągniesz dużo. Powyjeżdzasz na różne turnieje i gdy wygrasz będzie kasiorka =P!

Naprawde polecam, przepraszam za zjedzone literki, brak spacji. Klawiatura mi się psuje i nie chce mi się tego poprawiać ;f

beznazwy3mg.png
Opublikowano

tak jak @up nie ma hackow ale nawet jak znajomi nie graja to ci się nie znudzi poszukasz teamu na skype/ts itp i bedziecie grac rankedy jak prawdziwy team :D

Opublikowano

Dobra gra, warta uwagi. Przed LoL grałem tylko w metin2, teraz ta gra to dla mnie g*wno. Teraz tylko League.

Cześć, zagraj ze mną w League Of Legends już teraz! Link do rejestracji oraz pobrania gry:

signup.leagueoflegends.com/?ref=4f97a92eda2e2239679944

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...