Gość Mounthains Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Multi acc Koniuha/Lipera Odnośnik do komentarza
PanPrezesLiper2 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ty jesteś głupi czy tylko udajesz?! To było konto do odwołania.. Weź się człowieku ogarnij, bo szkoda mi na Ciebie słów. Odwołuje się od bana, dojebałem Ci do pieca, i już nie wiesz co odpisac to ban?! Spoko. Teraz widze, że jedyny sposób na odwołanie się to pisanie do Seldka bo tylko on nie jest tu popierdolony i nie miewa publicznych humorków Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ty jesteś głupi czy tylko udajesz?! To było konto do odwołania.. Weź się człowieku ogarnij, bo szkoda mi na Ciebie słów. Odwołuje się od bana, dojebałem Ci do pieca, i już nie wiesz co odpisac to ban?! Spoko. Teraz widze, że jedyny sposób na odwołanie się to pisanie do Seldka bo tylko on nie jest tu popierdolony i nie miewa publicznych humorków Doradzam Ci wizyte do psychiatry i ogarnij swoją kulturę człowieku. Bo odnoszę wrażenie, że masz ADHD. Odnośnik do komentarza
Gość Mounthains Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ty jesteś głupi czy tylko udajesz?! To było konto do odwołania.. Weź się człowieku ogarnij, bo szkoda mi na Ciebie słów. Odwołuje się od bana, dojebałem Ci do pieca, i już nie wiesz co odpisac to ban?! Spoko. Teraz widze, że jedyny sposób na odwołanie się to pisanie do Seldka bo tylko on nie jest tu popierdolony i nie miewa publicznych humorków Koń by się uśmiał z tego dowcipu :> druga sprawa.. podajesz pasy do swoich kont różnym osobą i pozwalasz na to by obrażały administrację.. więc będziesz traktowany jak one.. Odnośnik do komentarza
PanPrezesLiper2 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jasne, obrażały, daj SS jak kogoś obrażano z mojego konta... Bo już czekam od dwóch dni, co Maxikk tygodnia potrzebuje żeby w paint przerobić?! Doradzam Ci wizyte do psychiatry i ogarnij swoją kulturę człowieku. Bo odnoszę wrażenie, że masz ADHD. A ty sie randomie nie odzywaj, nie gadasz z koniuhem tylko z Panem Prezesem więc morda w dupe i wyjdź z tego tematu, kto tu kurwa hetuje.. Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jasne, obrażały, daj SS jak kogoś obrażano z mojego konta... Bo już czekam od dwóch dni, co Maxikk tygodnia potrzebuje żeby w paint przerobić?! A ty sie randomie nie odzywaj, nie gadasz z koniuhem tylko z Panem Prezesem więc morda w dupe i wyjdź z tego tematu, kto tu kurwa hetuje.. Naucz się znaczenia słowa hejting. Bo w moich postach tego nie widać. Jak ktoś nie może żyć bez jednego wulga w poście i obrażania innych to wybacz bym nie poradził takiej osobie wizyty u psychiatry. Randomem nie jestem gdyż pewnie jestem tu dłużej od ciebie. Radzę ci wyluzować bo hejtingiem i obrażaniem niczego nie osiągniesz. Odnośnik do komentarza
RMCF1902 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Skończcie ten spam. Chcesz się odwołać, pisz do Mou na pw. Sygna by Cristiano Odnośnik do komentarza
Gość Mounthains Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Żadnego odwołania Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.