Skocz do zawartości

PanPrezesLiper1

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Ty jesteś głupi czy tylko udajesz?!

To było konto do odwołania.. Weź się człowieku ogarnij, bo szkoda mi na Ciebie słów.

Odwołuje się od bana, dojebałem Ci do pieca, i już nie wiesz co odpisac to ban?!

Spoko. Teraz widze, że jedyny sposób na odwołanie się to pisanie do Seldka bo tylko on nie jest tu popierdolony i nie miewa publicznych humorków

To było konto do odwołania.. Weź się człowieku ogarnij, bo szkoda mi na Ciebie słów.

Odwołuje się od bana, dojebałem Ci do pieca, i już nie wiesz co odpisac to ban?!

Spoko. Teraz widze, że jedyny sposób na odwołanie się to pisanie do Seldka bo tylko on nie jest tu popierdolony i nie miewa publicznych humorków

Doradzam Ci wizyte do psychiatry i ogarnij swoją kulturę człowieku. Bo odnoszę wrażenie, że masz ADHD.

jqeuR.png

Gość Mounthains

Koń by się uśmiał z tego dowcipu :>

druga sprawa.. podajesz pasy do swoich kont różnym osobą i pozwalasz na to by obrażały administrację.. więc będziesz traktowany jak one..

Jasne, obrażały, daj SS jak kogoś obrażano z mojego konta... Bo już czekam od dwóch dni, co Maxikk tygodnia potrzebuje żeby w paint przerobić?!

Doradzam Ci wizyte do psychiatry i ogarnij swoją kulturę człowieku. Bo odnoszę wrażenie, że masz ADHD.

A ty sie randomie nie odzywaj, nie gadasz z koniuhem tylko z Panem Prezesem więc morda w dupe i wyjdź z tego tematu, kto tu kurwa hetuje..

Jasne, obrażały, daj SS jak kogoś obrażano z mojego konta... Bo już czekam od dwóch dni, co Maxikk tygodnia potrzebuje żeby w paint przerobić?!

A ty sie randomie nie odzywaj, nie gadasz z koniuhem tylko z Panem Prezesem więc morda w dupe i wyjdź z tego tematu, kto tu kurwa hetuje..

Naucz się znaczenia słowa hejting. Bo w moich postach tego nie widać. Jak ktoś nie może żyć bez jednego wulga w poście i obrażania innych to wybacz bym nie poradził takiej osobie wizyty u psychiatry. Randomem nie jestem gdyż pewnie jestem tu dłużej od ciebie.

Radzę ci wyluzować bo hejtingiem i obrażaniem niczego nie osiągniesz.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum PanPrezesLiper1   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...