Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] Hard serwery;>

kuler1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,jak temacie podyskutujemy tutaj o serwerach HARD

czyli najlepsze serwery metin2.. wiekszosc ludzi na nich gra poniewaz to nie serwer na tydzien i mozna sie pobawic na nim;) patrzac na prezentacje nowych serwerow odrzuca mnie od gdy. coz zostaje czekac na nowy serwer typu neverast lubi innych

Opublikowano

Moim zdaniem serwer hard cieszący się największą popularnością to Tiveria/Balmora. Szkoda tylko, że nowości na Tiverię wchodzą bardzo rzadko. Parę miesięcy temu DOPIERO zostały wprowadzone wierzchowce typu: dzik, wilk. Na Balmorze gdyby nie FuBu to zapewne o serwerze nie byłoby tak głośno jak jest teraz. Poza tym wydaje mi się, że to zły dział na ten temat. : P

Opublikowano

Zapomiałeś jeszcze o Nawie.eu który też jest ciekawym hardem. Grałem na nim i mi się podobało, więcej takich serwerów powinno być.

Opublikowano

tak,jest najwieksze zainteresowanie bylo gdy po raz pierwszy powstaly serwery prywatne do metina;) oczywiscie znany nam metin35 cieszyl sie spora popularnoscia graczy z calego swiata..teraz powstaja nowe i coraz nowsze serwery z max levelami 250.. to troche zalosne mysle ze to psuje gre.. hard serwery to tylko jest czastka tego "starego metina " na ktorym sie fajnie gralo.. ale to byly stare czasy 2lata temu ;]

Opublikowano

Jeśli chce fajnego harda to Isamu z YouTube jest w trakcie tworzenia bardzo fajnego serwerka typu hard.

Jbc. tu link do jego profilu na YT:

[url="http://www.youtube.com/user/IsAmUxPompa?feature=g-all-u"]http://www.youtube.com/user/IsAmUxPompa?feature=g-all-u[/url]

Tam uż jest odkryty rąbek tajemnicy o serwie jaki ma być

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

Moim zdaniem serwer hard cieszący się największą popularnością to Tiveria/Balmora. Szkoda tylko, że nowości na Tiverię wchodzą bardzo rzadko. Parę miesięcy temu DOPIERO zostały wprowadzone wierzchowce typu: dzik, wilk. Na Balmorze gdyby nie FuBu to zapewne o serwerze nie byłoby tak głośno jak jest teraz. Poza tym wydaje mi się, że to zły dział na ten temat. : P

Nie zgodzę się z tobą jedną rzeczą , mówisz że na tiveria nie wprowadzają żadnych nowości ? Mylisz się 'Mój Drogi' , wystarczy wejść na stronie , i występuje tam taki spis 'Nowości' i od razu można powiedzieć że serwerem się zajmują i co dziennie praktycznie , zmieniają , ulepszają ten serwer.

Opublikowano

fajna jest balmora,navie najlepsze hardy.

Jedak na balmorze dziś skończyłem czemu?

http://www.mpcforum.pl/topic/612687-ssbalmora-5skilli-m-na-78lv/

Czekam na nevrasta!

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Hardy są moim zdaniem jedynymi serwerami godnymi uwagi.

Nie dość że zapewniają rozgrywkę na czas o wiele dłuższy niż mediumy/4funy, to można na nich także dobrze zarobić.

Do dobrych hardów zaliczam nevrasta,tiverie i balmore gdyby nie grubas w teamie.

Przydałby się jakiś nowy hardzik w stylu balmory, 10ku do G, bez epickich zbroi króla rumunów czy też mieczy z kija od szczotki.

Opublikowano

Hardy są moim zdaniem jedynymi serwerami godnymi uwagi.

Nie dość że zapewniają rozgrywkę na czas o wiele dłuższy niż mediumy/4funy, to można na nich także dobrze zarobić.

Do dobrych hardów zaliczam nevrasta,tiverie i balmore gdyby nie grubas w teamie.

Przydałby się jakiś nowy hardzik w stylu balmory, 10ku do G, bez epickich zbroi króla rumunów czy też mieczy z kija od szczotki.

zgadzam sie z toba w 100% mozliwe ze powstanie neverast juz niedlugo;)

- - - i mam nadzieje ze ten temat rozwinie sie dalej moze ktos zauwazy ze jednak sa osoby,ktore licza na hard serwery:)

Opublikowano

również lubię servery HARD, - grałem na Balmorze i bardzo mi się podobała ale przestałem z powodu IS w którym były ulepszacze, fasolki i matale (moim zdaniem tego nie powinno tam być) bo jak ktos wyda troche kasy to ma eq+9 i znacznie szybciej wbije skile na P

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

witam,jak temacie podyskutujemy tutaj o serwerach HARD

czyli najlepsze serwery metin2.. wiekszosc ludzi na nich gra poniewaz to nie serwer na tydzien i mozna sie pobawic na nim;) patrzac na prezentacje nowych serwerow odrzuca mnie od gdy. coz zostaje czekac na nowy serwer typu neverast lubi innych

<bitch_please> :

gghahahahaa.jpg

Po lewej pandoramt2 Po prawej Tiveria ... Więc nie mów że na hardach gra więcej osób itp ..

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

<bitch_please> :

gghahahahaa.jpg

Po lewej pandoramt2 Po prawej Tiveria ... Więc nie mów że na hardach gra więcej osób itp ..

Te 300 osob na Tiverii wie wiecej o grze w metina niz ten 1k na pandorze.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Jeżeli byście się interesowali tym, a nie przedstawiali puste argumenty to by się skończyło kozaczenie... Te liczniki to fake!!! Może i pokazują ilość osób, ale sami administratorzy Tiverii przyznali kiedyś (jak było niby 2500 ludzi), że w rzeczywistości było 1800... A na pandorze obstawiam 1200. I tak jak ktoś wspomniał o tym, na tiverii te 400 osób więcej wie o metinie niż 1k na pandorze...

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Na zapowiedz naprawde dobrego harda,czega bardzo duzo osob.. a nie jakies 4 fun serwer na 2 dni,na ktorym wszystko jest za free.. niee

hard to serwer dla ludzi,ktorzy umieja grac w metina;)

Wiesz z jakiegoś punktu widzenia to może tak jest, ale załóżmy, że kiedyś będziesz miał 30 lat, dzieci, żonę...I co będziesz miał chwilę dla 'siebie' i co wejdziesz na HARD'a i wbijesz 5% i tak każdego dnia 5%?, czy chcesz się pobawić..

Myśl racjonalnie 'nou lajfie', bo fajnie też czasem wyjść na dwór. :>

Opublikowano

Wiesz z jakiegoś punktu widzenia to może tak jest, ale załóżmy, że kiedyś będziesz miał 30 lat, dzieci, żonę...I co będziesz miał chwilę dla 'siebie' i co wejdziesz na HARD'a i wbijesz 5% i tak każdego dnia 5%?, czy chcesz się pobawić..

Myśl racjonalnie 'nou lajfie', bo fajnie też czasem wyjść na dwór. :>

W takim wypadku nie marnuje chwili "dla siebie" przed kompem.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

To co powiecie, zrobić serwer Hard/Medium, parę nowych itemków, raty 150 dzień/200-250noc, max lvl 155, 2 Channel-e i wszystko do zdobycia, nic w sklepikach, tylko is, albo zdobyć?

Lubisz mnie? JA CB TEŻ :P DAM mi plusa to też ci go dam :P

^^^^^^^^^^^^^^

Opublikowano

MAM takie zadanie ? pomoze ktos

1.plik wsadowy o nazwie 1.bat sluzacy do tworzenia kopi plikow pod inna nazwa przyjmujac nast. zalozenia:

-plik dziala tylko w przyapdku uruchomienia z 2 roznymi parametrami

-jezeli plik o takiej nazwie instnieje nie wykonujemy kopoiwania

skrypt ma byc zrobiony w notatniku

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tiveria lepsza od Pandory, mnie jarają takie serwery coś al'a PL ale łatwiejszy. Pandora jak patologia lekko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...