Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co to jest Camera Shake?

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie CO TO JEST: post-591355-0-54830100-1335351333.jpg Słyszałem że podobno jak damy na NO to zmniejsza odrzut ale ja nie widze roznicy co to jest wytlumaczy ktos.Albo powie do czego sluży :rolleyes:

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

To nie zmniejsza odrzutu, tylko likwiduje ruch celownika (celownik się nie trzesie) przy mierzeniu do celu. Bardzo przydatna opcja dla reconów :D

Jak chcesz mieć mniejszy odrzut to kup jakaś kolbę.

Opublikowano

Czyli nic takiego jak zostawie to na NO lepiej sie bedzie grac z NO czy z YES (opcją) ;) JA GRAM INŻYNIEREM i ASSAULTEM (jakos tak :) )

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

No właśnie błędne wypowiedzi, bo ta opcja likwiduje ruch kamery nie celownika -.- Jak strzelasz, biegniesz, wybuchnie koło ciebie granat czy dostaniesz kulkę to kamera się trzęsie z tą opcją na TAK, To jest dla graczy, którzy chcą się bardziej ''wczuć'' w grę, czuć bieg jak w RL, jeden krok i potrząsasz bronią, nie ma nic wspólnego z celownikiem w czasie mierzenia na cel :O więc nie wprowadzajcie ludzi w błąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...