Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]AimNaW7

Oblivion97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka od jakiegoś czasu szukam aim bota na windowsa 7 32 bit próbowałem cheatów takich jak tokio drift cd hack ecc 5.2 lecz za każdym razem coś nie wychodziło np. gdy odpaliłem ecc pokazywało się okienko włączyłem cs-a i nie znikało i nic nowego nie pisało ... gdy próbowałem tokio difta było bez zmian jednakże okienko się wyłączało gdy znowu odpalałem cd hacka to to samo co w ecc. Ostatnio znalazłem jakiegoś cheata (mam cs-a v32 by lukasz) pisało że oczekuje na hl.exe mój cs był pod nazwą counte-strike.exe gdy zmienilem nazwe na hl.exe cs automatycznie przestawał działać wraz z okienkiem ... prosiłbym o wytłumaczenie co mam zrobić czy być może wybieram złego cheata czy to wina złego cs-a lub o przesłanie mi odpowiedniego cheata i był bym wdzięczny gdyby był on wraz z wh a jeżeli to wina cs-a proszę o wysłanie mi linka do jakiejś dobrej wersji z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Sciagnij cs v7 i patch v23 i na pewno bedzie dzialac.

Na v32 prawie nic nie działa

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...