Admax Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam. Chciałbym pograć w CA NA ale niestety się nie da z tego co zauważyłem. Da się jakoś ominąc ten problem, abym mógł sobie zagrać? Czytałem, że konta które zostały wcześniej utowrzone to dalej mogę zagrać w CA NA. Czy miał by ktoś jakiekolwiek konto na zbyciu na którym grał kiedyś ale przestał? Może być początkująca ranga. W razie czego jak ktoś by miał niepotrzebne konto proszę mi wysłać passy na pw. Liczę na waszą pomoc i dziękuje z góry. Pozdrawiam. Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika Odnośnik do komentarza
Dangerous_ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 are you fucking kidding me konto nie jest potrzebne tylko zmiana ip na amerykaniske zmieni se płatnym programem i założ konto i ciupaj w Ca na tu trzeba zmiany ip a nie konta zmieni ip płatnym programem na amerykaniske i ciupaj w ca na Odnośnik do komentarza
NinjaDag Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Z tego co wiem to się nie da zagrać na CA NA ,ale mogę się mylić Odnośnik do komentarza
Nagi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 @up2 Napisał jak to zrobić Jedynym problemem jest ten blok ip z Europy Pomogłem? Kliknij : Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie ma na razie żadnego sposobu aby grać na NA, kiedyś był AOL, HSS, VPN ale to już nie działa. Może coś wyjdzie nowego. Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Sprobuj zmienić AUTo Hide IP ale ściągnij scrackowane bo oryginalne masz na 1 dzień trial możliwe, że zadziała Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.