Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 Prywatny serwer.

adamus8978

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry. Mam pytanie : Czy powstanie prywatny serwer diablo 3 ? (nie chodzi o exp) . Tak jak powstały serwery wowa. Czy będzie to możliwe? Dziękuje i pozdrawiam za odpowiedzi ^^.

Opublikowano

Skoro Diablo 3 będzie "prawie" grą mmo i postacie będą się zapisywać na serwerach Blizzarda to możemy być pewni że powstaną prywatne serwery:)

O ile oczywiście ktoś się dokopie do odpowiednich plików w kliencie:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Jak już są robione hacki do D3, to prywatne serwery na 100 % będą.

Many players are wondering about how you will fight things like Maphacks as they were already developed through the beta.

These things will be less useful than it was in Diablo 2 than Diablo 3 as it will only show things like Dungeon Entrances and not where all the monsters are on your map. We are also working to prevent these kinds of hacking tools.

Cytat ze strony:

http://www.diablofans.com/

Opublikowano

Nie porównuje gier tylko ogarnięcie serwerów.

W Metinie jest to trudne żeby dobrze ogarnąć serwer a co dopiero w nowej, zaawansowanej grze, bez dostępu do plików serwerowych:D

Siema Eniu;)

Opublikowano

Jeden serwer już jest od pewnego czasu ale nie jest on zbyt grywalny.

Mobki są pobugowane,mapy też.

Służy on bardziej do poznania mechaniki, sprawdzenia jak nasz sprzęt radzi sobie z grą czy do pooglądania krajobrazów ale nie do normalnej gry:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Jak by nie patrzeć nawet jeśli będzie jakiś to i tak na początku nie będzie miał nawet jak konkurować z globalem to po 1. A po 2 i tak zostaną jeszcze takie środki które będą trzymać graczy przy globalu jak chociażby system sprzedawania i kupowania przedmiotów za rl kasę.

Opublikowano

Racja;)

Blizzard na pewno nie wypuści łatwo graczy;)

A poza tym na privach ewentualnych będą grać jedynie osoby które wcześniej nie grały w to bo gry nie kupiły:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Co to za gra na prywatnych serwerach... Ja wolę odkryć i zdobyć wszystko na normalnym starym dobrym Diablo. Nie na żadnych privach. Co to za przyjemność.

@Topic

Na 100% powstaną. Co do tego nie ma wątpliwości.

Opublikowano

Może i by powstały servery prywatne ale były by nie funkcjonalne i nie oskrypowane , pozatym i tak mała garstka ludzi by grała na nich, większość graczy wogule nosa by nie wychylała poza bnet w D3, tak jak było w przypadku D2.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Diablo 3 Forum stworzyło już dział dotyczący prywatnego serwera. Granie na pryw serwach ma swoje zalety, jak modyfikacja gry. Forum ma zamiar organizowac konkursy jak np. kto zdobedzie najwiecej zlota w miesiac, kto przejdzie najszybciej inferno, lub kto osiagnie najszybciej 60 lvl. Wiecej mozna przeczytac w temacie o prywatnym serwerze diablo 3
Opublikowano

Trzeba wycisnąć dane z serwera blizzarda troche, bo tak to będą jakieś limity kasy, eq itd. A gdyby się wzorować na bazie blizzarda bd można wiedzieć co i jak. Chyba że będzie wyciek.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Mi się zdaje, że będą serwer Diablo i bardzo mnie to cieszy tylko, jestem ciekaw jak to będzie wyglądało 'Cabal' ! ?

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...