Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga na MinecraftPolska Totalne oszustwo z ich strony.

Moito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga chciałbym w dniu dzisiejszym złożyć skargę na serwer Minecraft Polska

z powodu iż oszukują graczy w tym mojego kolegę ( Limek14 ) dam tutaj jeden przykład który dziś mu się przydażył :

Jego kolega zakupił vipa jakiś czas temu , co 2 tygodnie były organizowane loterie w których było można wygrywać różne nagrody m.inn. był gift code którego wygrał i przekazał go własnie osobie ( Limek14 ) lecz po 2 tygodniach gdy on zalogował się na swoje konto premium wyświetlił się komunikat : "User not premium" wszedł do nich na team speaka napisał do Administratorów Lecha oraz Korn'a a oni mu odpowiedzieli "peszek" po czym go zbanowali na Ip Tables ( Ban na serwer Mc,Ts,Forum itp ) . A on teraz nie wie co ma zrobić....

Uważaliśmy że jest to miła administracja oboje myliliśmy się. Widać ludzie się zmieniają jedni na lepsze drudzy na gorsze.

Lecz tutaj wymienię osoby które były naprawdę pomocne m.inn są:

Madesio

Haiti

noga ( nnn )

Big Stejku ( Rafikk45 )

SpixXxel

Beekeeper

Ciryatan05

Reszta okazała się fałszywymi osobami

Mito Elo 3 2 0 WOOP WOOP

Opublikowano

To od ciebie zależy czy uwierzysz czy też nie ja ci powiem że taka jest prawda.

Byłem tam w administracji i już nie mam zamiaru tam być.

Mito Elo 3 2 0 WOOP WOOP

Opublikowano

Limek sie ze mna nie kontaktowal

A jeszcze 2 -3 dni temu widzialem ze gral na naszym serwerze.

A prawa jest taka Moito i Limek14 Poznali moje haslo do Mail.

I Rozwalili maszyne ( Delete ALL Sprawa w sadzie )

Rozwalili Team Speak

Wyrzucilem ich z naszego Teamu

Jak tu wierzyc dwóm 13 latka ...... ?

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Człowieku ty ułomny jesteś najlepiej zwalać winę na innych powiedz mi skąd mógłbym znać hasło na twój pierdzielony email?

Mito Elo 3 2 0 WOOP WOOP

Opublikowano

Zwalac na innych Ten sam Host

dwa IP oba sa twoje .

Nie bede sie z toba wdawal w rozmowe bo nie bede tracil na ciebie czasu.

Poprostu robicie to na zlość bo was nie chce widziesz na moim TS / Serv. oraz w Klanie Combat Arms .

A gdy by naprawde limek mial bana to bym cos wiedzial wiec sorry ale do mnie zadne info nie doszlo i nie klamcie.

P.S

Nie dałem ani tobie ani Limkowi IP Table !

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Limek sie ze mna nie kontaktowal

A jeszcze 2 -3 dni temu widzialem ze gral na naszym serwerze.

A prawa jest taka Moito i Limek14 Poznali moje haslo do Mail.

I Rozwalili maszyne ( Delete ALL Sprawa w sadzie )

Rozwalili Team Speak

Wyrzucilem ich z naszego Teamu

Jak tu wierzyc dwóm 13 latka ...... ?

Po 1 : Naucz się poprawnie pisać oraz poprawnie używać interpunkcji. Bo obecnie Twoje posty to istny chaos.

Po 2 : Kiepski z ciebie admin skoro nie umiesz zadbać o ochronę swojej poczty elektronicznej. Hasło powinno być długie i w żadnym wypadku nie może mieć słów w haśle. Dzięki temu łamanie metodą słownikową odpadnie. Najlepiej aby hasło miało : Liczby, litery (małe i duże), znaki specjalne itd.

Po 3 : Jeśli nie zrobiłeś backupu danych z maszyny na inny serwer czy też na swój komputer to jest to kolejny dowód, że nie jesteś dobrym administratorem.

@ TOPIC

Temat wg mnie nie ma sensu. Admin spaprał sprawę przez własne niedbalstwo i brak umiejętności w administrowaniu serwera. Najpierw doedukuj się, a potem baw się w serwery. No i jeszcze jak bierzesz takie osoby do teamu, które rozwalają ci maszynę to tylko pogratulować.

@ Autor

Po co założyłeś temat ? Myślisz, że ludzie z MPC wstawią się za tobą gdy nie podałeś żadnych twardych dowodów na niesłuszne zachowanie administratora tego serwera ? Opowiadania też mogę ci napisać i to wielostronicowe.

jqeuR.png

Opublikowano

Pisz to do niego, MPC nie ma z tym nic wspólnego.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...