Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Combat Arms - czy warto ?

Jottex.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto jest grać w Combat Arms? Grałem dwa lata temu, potem skończyłem i po powrocie od razu odrzuciły mnie osoby napieprzające na cheatach. Po prostu gra straciła sens, gdy jest teraz rywalizacja "kto lepiej używa hacków". A Wy co o tym sądzicie? Warto jest powrócić do tej gry?

98763533515051689628.png

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Hakerów już nie ma tak dużo jak było, lecz czasami ich zobaczysz ^^. Nawet jeśli haker wbije od razu ludzie go kickują, więc nie ma co płakać. Wracaj do gry :].

Opublikowano

Masa Hackerów ? nadal ich jest od groma :/ 2 lata temu jak ktoś miał LT2 to już by pro teraz jest już dużo takich ludzi :) Ja zaczełem grać jakieś 4 dni temu i znowu mnie ta gra wciągał więc polecam... a upowanie lvl teraz jest dużo razy łatwiejsze cały czas masz 100%Exp nowy FT gdzie dostajesz ponad 1000exp ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Zawsze warto powrócić jak cię gra wciągnęła, jeśli naprawdę będziesz dobry to nawet hackera zabijesz.

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Hakerów już nie ma tak dużo jak było, lecz czasami ich zobaczysz ^^. Nawet jeśli haker wbije od razu ludzie go kickują, więc nie ma co płakać. Wracaj do gry :].

hahaha rozśmieszasz mnie grałem nawed gdy jest elite i 70% luzi nie kiknie hakera nawed gdy już kikają to wszyscy f6 pozdro

Opublikowano

Warto, oczywiście, że warto, gram od dawna w Combat Arms i dobrze wiem o tym. Od tych dwóch lat bardzo wiele się zmieniło, nexon ma lepszy hackshield, coraz bardziej pracuje nad obroną przeciw hackerami, min. bany na adres MAC karty sieciowej czy też na płytę główną. Jednak jednym z największych minusów w obecnej grze są osoby grające na chamsach, czyli podmiana textur TEXTUREFFECTGROUPS.rez, dzięki temu widzą przez ściany, trzeba nagrać filmik i dopiero wtedy ta osoba zostanie zbanowana, nie zapisują się gamelogi ani nic takiego. Na dodatek w częśći hacków wyszedł AntiKick, kiedyś również był, jednak hackerów jest mała ilość w porównaniu do 2010 roku w którym w każdym roomie była osoba używająca cheatów. Możesz spróbować graćna platinium lub na Victorze, jednak tak czy siak znajdą się hackerzy na Victorze, na Platinium jest to bardzo mało prawdopodobne, maksymalnie osoba z chamsami, musisz się liczyć z tym, żę na platinium jest pełno speców, m32 oraz innych dodatków za nx które dająwiększą przewagę nad innym.

Zawsze warto powrócić jak cię gra wciągnęła, jeśli naprawdę będziesz dobry to nawet hackera zabijesz.

Wątpie, by zabił hackera grającego z telekillem, aimbotem.

Mam nadzieję, że ta odpowiedź Ci wystarczy, jeżeli masz jakiekolwiek jeszcze pytania, pisz ;).

real-madrid-3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...