xBudyNx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Co musze dopisać w permissions aby gracze mieli dostep do GATE ORAZ LIFT . Bo jak dałem op KidModeratorowi to dopiero mogl uzywac a bez op nie może . Co musze dopisać do permissions? Creeper_Tom oszust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Proszę masz tu Premisje do FalseBooka falsebook.blocks.* - Umożliwia budowanie mostów, wind, bram itd. falsebook.blocks.lift - Umożliwia budowę wind. falsebook.blocks.bridge - Zezwala na budowę mostów. falsebook.blocks.door - Pozwala budować tajne drzwi. falsebook.blocks.gate - Zezwala na budowanie bram. falsebook.blocks.readbooks - Pozwala na czytanie książek. falsebook.blocks.lightswitch.* - Pozwala na budowanie i korzystanie z przełączników światła. falsebook.cart.* - Pozwala na korzystanie z stacji, busterów itp. falsebook.anyic - umożliwia budowanie wszystkich IC (to te mc1201 itp.) falsebook.ic.xxx - umożliwia budowanie tylko 1 IC (zgodnie z tym co tam wpiszemy) falsebook.blocks.cauldron.use - pozwala użyć "kotła" (np. Wsadzimy tam 2 cobblestony i 2 dirty klikamy na cauldron i wychodzą 2 mossy cooblestone) falsebook.blocks.hiddenswitch - pozwala używać tajnych dźwigni falsebook.blocks.hiddenswitch.create - pozwala na budowanie i korzystanie z tajnych dżwigni Jeżeli Pomogłem daj Like Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBudyNx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 i do gracza mam to wklic po myślnikach weź napisz mi na gg 39301250 mam sprawę . Creeper_Tom oszust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie do gracza To masz wszystkie premisje opisane wklej które chcesz Narazie zwijam może potem napiszę Daj Like jak pomogłem Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBudyNx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ok dziękuje to wygląda na Close ten temat . Like już dałem Creeper_Tom oszust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.