Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bonus Switcher v3 by Padmak

krowiastyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam mały problem z botem. :P Ściągnięty ze strony padmaka, wersja 3.0.0.4. :) Odpalam bota przez adminstratora, a następnie odpalam elitemt2 i loguje się na konto... Nastepnie klikam "Fenster zum inizjeren auswahlen" i zaznaczam okno z metinem. Potem, wyskakują mi następujące okna, idąc od góry:

59979147.jpg

W drugim oknie, kliknąłem na "yes".

PS Jak kilkam daten suchen, to wybieram plik switchbotv3.dll?

Co robić? :D Z góry dziękuję.

/Edit. W folderze z botem są następujące pliki:

-Switchbotv3 oraz:

-Switchbotv3 alter injector

Odpaliłem przez ten drugi i ruszyło, wstrzykując plik switchbotv3.dll robię dobrze? I jaka jest różnica między odpalaniem z pierwszego,a drugiego? Jeszcze jedno, jaka jest alternatywna ilość zmianek na minutę (standardowo mam 1000), tak, żeby i zmieniało i łapało bony? :P Proszę o wytlumaczenie, jak odpalić z pierwszego. xD

/Edit2 Już sobie sam poradziłem z odpaleniem, teraz dwa pytania.... xD

-Jaka jest alternatywna ilość zmianek, tak, żeby i łapało bony i szybko bonowało

-Co zrobić, zeby AVG (darmowa wersja) nie wykrywał wirusa? :P Bo to jest uciążliwe, gdy za każdym razem przed odpaleniem trzeba wyłączać antywirusa.

Opublikowano

1. Około 600.

2. Wyłącz go lub pobierz innego, innego wyjścia nie ma.

Wielkie dzięki, będę wylaczal podczas odpalania. I jeszcze jedno pytanie, łapie bony na wyłączonym monitorze, schowanym oknie z botem itp.?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
I jeszcze jedno pytanie, łapie bony na wyłączonym monitorze, schowanym oknie z botem itp.?

Tym z wyłączonym monitorem mnie rozwaliłeś :D

Będzie, będzie łapał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...