Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy mozna w jakiś sposób odwołać się od bana?

Ozik98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, a mianowicie. Dostałem bana na tydzień. Nie opuszczałem rozgrywek celowo, po prostu internet się ze mną bawił i się wyłączał co jakiś czas. Czy można w jakiś sposób odwołaćsię od bana? Proszę o pomoc! Dam lajki!

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce! JKH GKS Jastrzębie!

T3ppazk4X19fZXVuZV9fXzU2M19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fVmlyZ2luIElzbGFuZHMgVVMucG5nX19fM19fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

League of Legends jest chyba jedną z tych gier, o które trzeba się postarać o wszystko inne żeby zagrać.

Problemy z internetem? Nas to nie obchodzi albo rozwiążesz z nim sobie problemy albo nie będziesz grać.

Niestety, tak już jest ^^

Opublikowano

Koledzy sie mylą ponieważ ja dostałem bana na 3 dni za takie coś ale pomyślałem wtedy i zrobiłem screena tego że nie posiadałem internetu gdy juz był napisałem do supportu i mnie odbanowali :)

Opublikowano

Regulamin lola mówi, że jeśli wiesz, że masz problemy z netem, idziesz na obiad itd. to bann z twojej winy.

Na 90% się nie odwołasz.

Opublikowano

Dokładnie ^^

Musisz wiedzieć, że nic ci nie

przeszkodzi w rozgrywce lola

przewidujesz że mama wyleci

z obiadem? po prostu najpierw

spożyj obiadek .. a potem graj

Wiesz że szwankuje internet?

Poczekaj! usługodawca naprawi

problem i będziesz mógł grać

W większości przypadkach jest

uznawana twoja wina, ale co

nie znaczy że ci się nie uda ^^

Według użytkownika powyżej

masz 10% na odwołanie bana

Warto spróbować : P

Opublikowano

Oczywiście że możesz się odwołać, pisz do supportu, opisz całą sytuację, napisz że nie spodziewałeś się problemów z internetem, że to wina dostawcy. Nawet jeśli nie odbanują konta, nic nie stracisz.

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Opublikowano

Ja z takiej sytuacji się wywiązałem napisałem do riotu po czym mnie odbanowali a w odpowiedzi dali, iż mają pod uwagą mój problem i będą sprawdzać czy jest to wina łącza, ich czy po prostu zwykłe wyjście, od tamtej pory nie dostałem ani 1 bana za opuszczanie rozgrywek jeżeli zabrakło mi neta. Napisałem im, że gram tylko wtedy kiedy mogę lecz czasami nie przewidywalne jest to,że np. zasypie im nadajnik i internetu nie będzie przez 2/3 godz. (mówie o zimie)

Sygnapng_rwrsena.png

Opublikowano

Dokładnie ^^

Musisz wiedzieć, że nic ci nie

przeszkodzi w rozgrywce lola

przewidujesz że mama wyleci

z obiadem? po prostu najpierw

spożyj obiadek .. a potem graj

Wiesz że szwankuje internet?

Poczekaj! usługodawca naprawi

problem i będziesz mógł grać

W większości przypadkach jest

uznawana twoja wina, ale co

nie znaczy że ci się nie uda ^^

Według użytkownika powyżej

masz 10% na odwołanie bana

Warto spróbować : P

Co Ty kurwa w poetę się bawisz, że piszesz wersami? :D

Co do bana, nie odwołasz się, a możesz tylko zdenerwować supporta (prawdopodobnie Vedkonera) pisząc prośbę.

98763533515051689628.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Da sie odwolac tylko musisz im podac za co zostales zbanowany i tez moze byc taka sytuacja ze bedziesz musial zaplacic

Ja nabroilem oszukujac RP sie bugowalo i musialem zaplacic taka kwote na ile ich naciaglem :D

Opublikowano

1. Bana na pewno nie dostałeś z powodu 1 gry.

2. Jeśli w jednym meczu cię rozłączało to trzeba było nie grać kolejnych aż do uspokojenia sytuacji.

3. Masz problemy = Nie grasz

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ogarnijcie się. Wy chyba nie znacie znaczenia słowa "odwołać się".

odwołanie

1. «zwrócenie się osoby nieakceptującej decyzji jakichś władz do wyższej instancji o ponowne rozpatrzenie sprawy i zmianę lub uchylenie wydanej decyzji»

Odwołać się możesz, ale nie masz pewności czy rozpatrzą pozytywnie to co piszesz.

Opublikowano

nie, nie możesz się odwołać, ich interesuje fakt że popsułeś innym rozgrywkę opuszczając ją, nikogo nie obchodzi dlaczego.

Opublikowano

Up1-9999. Oczywiście że może się odwołać ale na 99% otrzyma odpowiedź że im też się kilka razy zdarzyło opuścić i wiedzą że jest zły na bana i nie mogą odbanować. Dodatkowo dostanie go pewnie kilka dni po odbanowaniu.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Up1-9999. Oczywiście że może się odwołać ale na 99% otrzyma odpowiedź że im też się kilka razy zdarzyło opuścić i wiedzą że jest zły na bana i nie mogą odbanować. Dodatkowo dostanie go pewnie kilka dni po odbanowaniu.

Nie na 99% tylko 100% bo nie ma opcji unbana za wychodzenie z rozgrywek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...