Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]RMCF1902

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.chciałbym zgłosić skargę na RMCF'A za to iż dał mi nie słusznie 5% warna a za co za niby "zabawa w moda" a ja tylko napisałem to co jest w regulaminie i napisałem w temacie.Prosił bym o zdjęcie tych 5% bo te 5% jest nie słuszne

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

2.Skargi na userów, moderatorów oraz GlobalModeratorów:

a. Musi się pojawić nick oskarżonego.

b. Powody założenia tematu.

c. Dowody.

d. Zachować kulturę w temacie.

Poza tym system prywatnych wiadomości na forum funkcjonuje doskonale i nie widzę potrzeby pisania od razu tematu. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Jak najbardziej warn powinien zostać. W chyba każdym regulaminie jest napisane że upominają tylko KidModeratorzy, Moderatorzy czy GlobalModeratorzy. Taki przycisk po lewej pod czasem online ,,Zgłoś" nie gryzie. Nie dość ze wtedy nie dostaniesz warna, to robisz dobry uczynek dla forum ;) Jeśli napisałeś np. w FA: ,,Użyj generatora" lub w innym dziale coś podobnego, to warn słuszny. Też kiedyś takiego dostałem.

Dowód masz w moim pasku

Ale tak trudno dać cytat z linkiem do posta?? Wtedy więcej osób osądzi czy warn jest słuszny czy też nie.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/611933-takie-tam/page__view__findpost__p__4397497

Nie dość, że się bawisz w moda, to jeszcze spamujesz. ;) Wystarczy sam raport. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Już Ci wszystko wytłumaczyli. Warn słuszny i zostaje. Raportujemy, a nie piszemy takie posty. Od upominania userów są kidmoderatorzy i wyżej, a nie userzy.

To tyle.

Closed.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...