Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad a Lyssa Online

Diamo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczorajszy wieczór poświęciłem na przegląd prywatnych serverów, jakie są obecnie online. Najbardziej zaciekawiły mnie FusionRoad i Lyssa. Chciałbym usłyszeć waszą opinię na temat tych severów, a także zdobyć odpowiedź na kilka własnych pytań.

1. Czy mBot działa na jakimkolwiek z tych serverów. Jeżeli nie, to jakiego bota można użyć ?

2. Na którym gra więcej Polaków ?

3. % czasu online tych serverów. Mam na myśli, który server jest stabilniejszy.

4. Doświadczenie Gm'ów, ich stosunek do graczy.

5. Opłcalność kupna silków.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. MBOT działa na każdym z nich.

2. Na fusionroad chyba niema nikogo z zagranicy.

3. Lyssa stoi dłużej.

4. ---

5. ---

TIOiE.jpg

Opublikowano

Ani to ani to :) Odrazu piszę, że to jest moja opinia... Czemu? Serwery niczym nie zachęcają zagranicznych graczy do gry a wiemy, że gra z samymi polakami będzie bardzo nudna " dość mała liczba graczy " ( ta gra jest fajna tylko jak jest i dużo) Grę wyróżniają 5 systemów takich jak: jobs, fw, GuildWar, CTF, Arena lecz bez graczy raczej nie:) Lepiej postawić na jakiś zagraniczny serwer lub silkroad-r bo tak to tylko strata czasu.. Życzę miłej gry :):):)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

1.Mbot działa na obydwu serverach bo bazują na 1.188 vsro plikach.

2.Na fusionroad jest chyba wiekszość polaków, a na Lyssie powiedziałbym że 40% zagraniczych 60% polaków.

3.Lyssa stoi od około 4 miesięcy, Fusion od 2 chyba jednak obydwa są stabilne i przetrwają.

4.Na Lyssie zawsze sprawdzamy gmów i ich stosunek do graczy, jeśli coś wam się nie podoba zawsze można zreportować to na naszym forum, także jest większość event gmów którzy nie mogą robić itemków więc korupcji nie ma.

Założę się że na fusionie jest podobnie

5.Na Lyssie masz około 10 metod do kupienia silków w tym sms payment, przedmioty z im można również kupić od graczy lub z npc za golda.

Na FusionRoad nie mam pojęcia.

Polecam Ci spróbować obu serverów =)

Opublikowano

1. Działa

2. Na Fusionsro nie licz , serwer pomału pada . Nieprzemyślany config wszystkiego . Dzisiaj bylo 15 osob online :)

3. Fusionsro odradzam . NIedługo padnie , szkoda się znów rozczarować .

4. Lyssa tak , Gm z Fusion porażka ... Ogólne wrażenie , serwer stawiany z Tuta , nic od siebie

5. Jak nie będzie Ci szkoda wywalić 200 zł , a za 2 dni serwer padnie to kupuj śmiało ;)

Opublikowano

Polecam Lyssa, stoi długo, stabilnie i wszystko jest okej (Tylko coś ludzi nie przybywa).

Na Fusion nie wiem co się teraz tam dzieje..

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

@2UP

Widzisz nienawiść do mojego servera możesz sobie schować w kieszeń. Ciągle widze od Ciebie jakieś posty na temat tego czy tamtego. Ale gdybyś wiedział że wielu rzeczy w tutach niema to byś się odzywał.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Fusion jest spoko dobry team itp tylko, że postawili na cap 130 który był trochę złym pomysłem :)

Opublikowano

@UP

Oj, nie takim złym. Niektórym by np. nie odpowiadał 110, to też by nie grali, bo "O Cap 110, to pewnie tylko pliki powgrywane na dedyka i rate zmienione".

Ja tam też nie przepadam za 130, ale 120 by się zdał.. ;)

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

eee tam ja czekam na CS:GO, MOH WF a narazie gram w Combat arms bo nie widzę na razie serwera który by kupił moje serce !

120Cap najlepszy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...