MrCzemuJa Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Cześć. Gram w cs'a już sporo czasu, ale tylko na 1.6 Postanowiłem przerzucić się na Source. Chciałem zobaczyć jak to wygląda więc pobrałem non Steam (by łukasz). Zainstalowałem cs'a, potem w instrukcji przeczytałem, że trzeba zainstalować to:CSS_Patch_comprehensive_16_DZ, a potem CSS_Patch_v17_04-04-2007-DZ. Zrobiłem co trzeba. Skopiowałem jakieś dwa pliki o nazwie MasterServers i ServerBrowser.dll. Uradowany chciałem sobie pograc, a tu patrze, że serwerów mi nie wyszukuje . Właśnie stąd ten problem, co mam zrobić, żeby wyszukiwało mi serwery. Coś mi się zdaje, że nowego patcha trzeba pobrać, ale ja nie wiem jakiego Pomoc wynagrodzę! Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite. Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Bo to pewnie stary plik. Sciagnij nowy aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCzemuJa Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Bo to pewnie stary plik. Sciagnij nowy aktualny Paweł, a nie wiesz przypadkiem jaki jest aktualny ? Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite. Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwinguś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ściągnij instalkę od settiego, i wgraj patch v70. Tamten ma chyba 5 lat... DajGrzdyla - s.56 Diumar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.