Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy][Dedyk][FB+RP] Zapraszamy :) [Dziś nocka, budujemy miasto]

rinni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ: FB+RP

Adres IP: s22.mineserv.eu:39374

Status: ON

informacje.png

Sloty: 20

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Smialek

Tezert

pluginy.png

/plugins

mca.png
Opublikowano

teraz tez niema ;(

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Widać że shit. Opis mega skromny!

Na dodatek nie działa, po co wczoraj robiłeś ten je**ny temat skoro już jest oFF!! Może tak na próbę zostawił byś serwer włączony a nie robisz publikcje podczas gdy jest OFF!!

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Administracja, użyje zwrotu **do dupy**, zmienili mapę kiedy już każdy gracz miał pozdobywane żelazo itp. mapa była ok, ale nie ma to jak takie osoby. Po co zakładacie dedyka skoro nie potraficie ogarnąć serwera. Nie polecam.

Opublikowano

Ja pierdole Ten zerv jest zjebany nie grajcie na nim zmieniaja mapy a jak piszesz dlaczego zmienili to ban jest zjebany w chuj a admini to jebane dziwki

Ja pierdole Ten zerv jest zjebany nie grajcie na nim zmieniaja mapy a jak piszesz dlaczego zmienili to ban jest zjebany w chuj a admini to jebane dziwki

Opublikowano

@Up-tylko na taką wypowiedź cię stać? Przy wypowiedzi negatywnej myśli się trochę,co napisać,w innym wypadku można tego gorzko żałować,Ty pożałujesz ...

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...