Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kamer Mod - BS

krowiastyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Mam mały problem z BS w kamer modzie, a mianowicie "łapaniem" bonów. Gram na serwerze elitemt2. Przykładowo, bonuję hełm i chcę, żeby weszły mi bony 15 magia i 10l. :) Raz zdarza się, że wejdzie po 5 minutach, a czasem działa i godzinę... efekt? Żaden. I to na pewno nie jest problem związany z tym, że te bony po prostu nie chcą wejść, przy ręcznej robótce wbicie 15 magia i 10l do hełmu to chwila roboty. Mam małe wrażenie, jakby tych bonów nie łąpał. Zwracam się do was z pytaniem, co zrobić, żeby bs działał jak należy? Z góry dziękuję za odpowiedź. I przy okazji, czy można bonować przy schowanym oknie, wyłączonym monitorze, etc.? Bo nie mam już pomysłów, bs może działać godzinami, a bony które zdarza mi się ręcznie wykręcić w chwilę, tu nie chcą wejść.

Opublikowano

Skąd ściągnąć? :) Jest spolsczona wersja? I prosiłbym jeszcze o link, gdzie jest coś na temat obsługi go. xD

http://www.mpcforum.pl/topic/598057-tut-switchbotv3-by-padmak-dziala-na-xenoxie/

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/598057-tut-switchbotv3-by-padmak-dziala-na-xenoxie/

A ten ze strony padmak.de jest okej? Ściągąłem go, fajnie, ale wykryło wirusy... to jest byle co obchodzące barierę metina, czy keylogger? :P

Opublikowano

ten pierwszy skan jest do spolszczenia

a spolszczenie to poprostu wypakowujesz config.rar i wklejasz te pliki do folderu config w folderze bs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...