Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shisha - palisz ? wejdź !

Jezusx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałem sobie kupić większą shishke, na razie mam taką małą od kolegi za uregulowanie długu :]

popale nią do wakacji no ale mniejsza o to :D pod koniec wakacji planuje kupić nową, większą...

i tutaj pytanie do palaczy shish z mpc, jakie polecacie ? duże/małe ? jakie dzbany, jaki tytoń lubicie i jakich węgli używacie :D

i pytanie co sądzicie o tej fajce:

http://allegro.pl/fajka-wodna-shisha-aladin-51cm-mix-kolor-nowa-w405-i2259114363.html

dołożyć coś więcej i kupić jeszcze większą ? :x

dodam że nie potrzebuje dwóch węży... jeden wystarczy ^^

graphic.png

Opublikowano

Jak palisz sam to ta jest spoko, ale lepiej poszukaj jakiejś z większą ilością rurek...

Duże są lepsze, lepsza koncentracja dymu, pamiętaj ale, że aby uzyskać najpełniejszy smak to kładź węgiel bezpośrednio na tytoń/melasę.

Co do węgli to kokosowe, samożarzące, dostępne w każdej trafice, a melasępolecam truskawkową, moja ulubiona

:)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

większa ilość rurek mi jest nie tak potrzebna :P

a ta jest wyjątkowo ładna, podoba mi sie jej dzban i kształt ^^

węgiel po położeniu na melasie nie za szybko ją zwęgli ? :x

i co sądzicie o węgielkach z bambusa ? :>

graphic.png

Opublikowano

większa ilość rurek mi jest nie tak potrzebna :P

a ta jest wyjątkowo ładna, podoba mi sie jej dzban i kształt ^^

węgiel po położeniu na melasie nie za szybko ją zwęgli ? :x

i co sądzicie o węgielkach z bambusa ? :>

Nieco szybciej, mimo wszystko warto

:)

Bambus? Nie, jakoś tak szybciej się wypala i żaru nie trzyma... Zostaję przy kokosie

:D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

ja teraz raczej kupie bambusa :P

bo na razie mam najzwyklejsze węgle samo rozpalające (koledze z kościoła mi biorą xD)

a bambusowe są bardzo tanie 20zł z przesyłką 60 sztuk ;P

podobno palą sie 2h, a do tego nikt nie cierpi bo bambus codziennie rośnie metr :P

ogólnie to na razie jestem smakoszem, ale mała szkodliwość dymu i smak mi sie spodobały ^_^

do tego jeszcze gęstość dymu i jego ilość <3

graphic.png

Opublikowano

Sam nie posiadam, paliłem parę razy... A to w ogóle jest szkodliwe.. ? Bo sam planuje kupić taką malutką ...

http://allegro.pl/show_item.php?item=2268968590

Czym się różni taka większa od małej... ?

Ale jak już masz zamiar wydać więcej kasy na dużą to kup z 2ma wejściami bo wydaje mi się, że nie zaszkodzi a może się przydać...

Może ta : Bo dużo ludzi kupuje

http://allegro.pl/fajka-wodna-szisza-shisha-47cm-wegielki-mix-kolor-i2233064057.html

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Sam nie posiadam, paliłem parę razy... A to w ogóle jest szkodliwe.. ? Bo sam planuje kupić taką malutką ...

http://allegro.pl/show_item.php?item=2268968590

Czym się różni taka większa od małej... ?

Ale jak już masz zamiar wydać więcej kasy na dużą to kup z 2ma wejściami bo wydaje mi się, że nie zaszkodzi a może się przydać...

Może ta : Bo dużo ludzi kupuje

http://allegro.pl/fajka-wodna-szisza-shisha-47cm-wegielki-mix-kolor-i2233064057.html

Szkodliwość... to zależy jaką melase kupisz, niektóra podobno ma troche nikotyny, ale do tego kupisz sobie dyfuzor i jest nie szkodliwe, dym to jest tylko para wodna, poczytaj o zasadzie palenia z shishy, na czym to polega :D

a co do tej szyszki małej to mam podobną i właśnie wąż mi sie zjebał -.- w środku cały zardzewiał... w środku całe usyfione, ale nie kupuje nowego węża, kupie sobie gumową rurke i nałoże na końcówki ^_^

właśnie to jest głupie w tej małej że jak mocno pociągniesz to może Ci woda do węża wlecieć... (nie poczujesz jej ale będzie...)

mi głównie chodzi też o wygląd, żeby była estetyczna, najlepiej biało czarna ^^

graphic.png

Opublikowano

Nie lepiej iść do sklepu i kupić tam zamiast zamawiać na allegro? Ostatnio widziałem u mnie w mieście dużo tańsze byly po 30-40 zł. Ale ta tez jest fajna za 119 zł. Tylko czy chcesz 1 węzyk czy 2? Bo czasami ch*jowo się pali samemu :(

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

no u mnie też są takie tanie :P

ale ja chciałem taką żeby postawić w koncie i jakoś wyglądała ^^

a nie chce 2 wężyków bo drogo wychodzi wymiana xD

znaczy, ja widze że przy większości są złej jakości węże, przez co po kilku miesiącach trzeba je wymienić, a jeden waż 60zł (70 z wysyłką)

więc nie chce bulić 140 zł za 2 głupie węże w kształcie smoka ! ; O

a raz na czas podać komuś węża to też nie jest uciążliwe :D

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...